Farkas Flórián miniszterelnöki biztos, a Lungo Drom elnöke szerdán levelet küldött John McCain amerikai szenátornak, amelyben visszautasítja a republikánus politikus Orbán Viktor miniszterelnökkel kapcsolatos szavait.

Farkas Flórián csütörtöki közleményben az MTI-vel közölte: levelében – politikai teljesítményeinek elismerése mellett – visszautasította John McCain Orbán Viktort "fasiszta diktátornak" minősítő szavait.

Közölte: levelében tájékoztatta John McCaint "mindazon tényekről, amelyek tételesen cáfolják a szenátor – talán meggondolatlan – állításait".

Hozzátette: a levelet csütörtökön hivatalosan megküldte André Goodfriendnek, az Egyesült Államok budapesti ügyvivőjének tájékoztatásként. Ahogy John McCainnek, úgy André Goodfriendnek is hangsúlyozta: levelét tekintsék "baráti kinyújtott kéznek", amelyet fogadjanak el "a durva állítások nyilvános felülbírálatával".

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Mondom magamnak: nézzük már meg, van-e nyoma, hogy Farkas Flórián elvégezte az általános iskola 8 osztályát, erre mit látok?! 44 évesen beiratkozott az ELTE-re és 48 évesen politológus lett!
A másik meglepi számomra: Tiszaroffon született. Kicsi a világ!
Ott vett kastélyt eltolcsy, hogy a rászoruló MNB-sek kipihenhessék magukat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
És mond kiscsákó--Lúvári nyelven kommunikáltok.Félek, odaadnak a macskának kristálysetét--múltadért.
Főlökött
@m.macskosz: Bocsika a kiegészítésért, de az elkészült írást Schmitt Pál, magyarul 'plagibá' ellenőrizte helyesírás ügyileg, mivel épp most fejezte be a Biblia ellenőrzését :)
Mivel kijelentette, a Bibliában nem talált helyesírási hibát, rátért Flórika mélyenszántó levelének ellenőrzésére, hamár jobb dolga nem volt...
Boszi27
@m.macskosz: Igaz, a fogalmazást sem néztem ki belőle! Nem azért mert cigány, hanem azért mert ő F. F.!
KERKA
Ez a mai nap legcukibb cukisága:))Farkas Flórián eljár Orbán ügyében Amerikában.:))
m.macskosz
@KERKA: Azért azt ismerjük el, hogy ez is egy hungarikum:
egy többszörösen elítélt, --bár kegyelemben részesített--,
bűnöző védi az ország miniszterelnökét.
papa.49
A sötét koszos fütyiszes flóri írt a az amcsi szenátornak, ne röhögtessetek tud egyáltalán írni, sikítani azt tud azért volt az eljárás ellene!!!
Az ő nevében szülte meg valamelyik faxkalap, ezt a ,,levelet,, azt nem értem miért nem ,,fekete foltot,, küldött a szenátornak, csupán jól meg kellene szorongatnia a papírt mindjárt fekete is lenne ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.