És persze Kovács Zoltán kitért az ellenzékre is.

Az RTL Klub esti Híradójában a miniszterelnöki szóvivő elmondta: a visszaesés egyik oka az, hogy a kampányüzemmódból nehéz átállni a kormányzási időszakra. De leginkább az ellenzéknek. Hozzátette, hogy figyelik a tendenciákat, ismerik azokat és a megfelelő módon reagálni is fognak rá. Arról nem beszélt, hogy pontosan mire kell gondolni.

Hann Endre a Medián igazgatója elmondta, hogy a rendszerváltás óta nem volt példa arra, hogy egy párt annyit zuhanjon egy hónap alatt, mint most a nagyobbik kormányzó párt.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát ez úgy néz ki mint egy zsidó kápó, lakkozza is a szart rendesen. Bizony, tolvaj üzemmódról nehéz átállni rabló üzemmódra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@Dr. Felipe: Az a személy aki nem ura szavának, azt hogyan lehet értékelni mint embert. Szerintem a sajtó iroda közleményként bármikor közölhet kormány intézkedést, és nem kellene bakizó, szószaporító személytől finoman ingert kapnia senkinek.
kkalman
@bretagne: És jó lenne kimásznunk az egyre mélyülő gödör aljáról, de nélkülük. Ha sikerült őket otthagyva kimásznunk, akkor földet rájuk, de Himalája magasságban.
Desischado
Tűrünk, tűrünk, de meddig még?! Nekem már nagyon tele van a hócipőm velük!
eszegfu
Édes Gyerekeim! Nem értem ezt a magyarázatot! 4 évig kormányon voltatok, "kormányzási üzemmódban"! Tudjátok, először "betenni" 1-be, majd 2-be és igy tovább... ha ügyesek vagytok nem daráljátok le a fogaskerekeket a váltóban!
Tényleg nem hiszem el, hogy ilyen "nagyszerü" emberekre szavaztatok!!!
kukac50
Választások után pár nappal írtam, a Fidesz a saját rossz politikájába bukik bele,ez most ennek a kezdete!
verőce21
A húzósabb rendeleteket a kormányzati ciklus elején kell meghozni, ez némi népszerűségvesztést szokott általában minden kormánypártnál okozni. De kárörömre semmi ok, mert így is közel kétszeres az előnyük és ez az előny valszeg csak növekedni fog a ciklus vége felé. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.