A magyar emberek nem kérnek a baloldal visszatéréséből – írta közleményében a Fidesz az MSZP pártértekezletén elhangzottakra reagálva.

A kormánypárt szerint a magyar emberek idén háromszor is világossa tették, hogy nem kérnek a baloldal és a Gyurcsány-pártok visszatéréséből. "Nem kérnek többet a megszoritásokból, és a bukott gazdaságpolitikából, nem akarnak újra segélyen tengődő országot és nem kérnek a hazájukat külföldön eláruló politikusokból" – zárul a nem-megszorító Fidesz szűkszavú közleménye.

Tóbiás József az MSZP mai értekezletén azt mondta, hogy a magyar demokrácia vereséget szenvedett, amit a Fidesz verte szét, és csak tömegek tudnak tömegdemokráciát építeni, amiben viszont szerinte az MSZP-nek is van feladata.

A pártelnök arról is lamentált egy sort, hogy az MSZP győzelemre és nem háborúra készül, és hogy a kettéhasadt társadalom egyesítése 1989 után újfent pártja felelőssége.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
De az Orbán-kondából sem kérek.,,Az imádkozo megélhetési körösztyénszájuakat se felejtsük már ki a szórásból.Takarodjatok...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
De az Orbán-kondából sem kérek.,,Az imádkozo megélhetési körösztyénszájuakat se felejtsük már ki a szórásból.Takarodjatok...
silber13
Jobb lesz, ha azon töprengtek, hogy milyen lehet a magyar emberek magyar hangja, ha a magyar emberek amúgy magyarosan begorombulnak!
Toby
Óóóóóóóó...ismét előkerült a "magyar emberek" hazafias lozung. Ez csak akkor kerül élő, amikor szarban van a konda ! Mert vajon kik is élhetnének Magyarországon, ha nem a magyar emberek !
Ezzel még nem tudjátok megríkatni a zembereket - majmok !
mariaberta
Az lehet, de belőletek sem kérünk soha többé!
nemjoezigy
"A kormánypárt szerint a magyar emberek idén háromszor is világossá tették, hogy nem kérnek a baloldalból,..."
Akkor számoljunk egy kicsit, ha csak azt nézzük akik elmentek választani, akkor annak több mint fele nem a fideszkdnp rablóbandára szavazott,
és ha ehhez még hozzávesszük a nemszavazókat, akik szintén a már hatalmon volt, vagy van kormányok hazug kormányzása miatt ne mentek el szavazni, akkor miről beszél a fideszkdnp?
magyarbakancs
Én egyet kérek a jó istentől ,hogy úgy alaposan t**ön rúghassam egypár prominens fideszest.
Mert ilyen undorító ,magyarkodó bakázs nem érdemel mást.
Nincs az a népréteg amit ezek nem krimizáltak volna.
Rokkant nyugdíjast,segélyből élőt,diákot,újság írót.
Ezeknek mindenki elenség

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.