"A tüntetők legnagyobb baja, hogy úgy érzik, az elmúlt 25 évben mintha minden széken ülne már valaki, de új székek nem teremtődtek. Ez a feladatunk a következő időszakban, hogy új székeket ácsoljunk" – mondta Kunhalmi Ágnes a hvg.hu-nak az MSZP pártértekezletén.

Baja Ferenc valami szolgáltatócentrumról beszélt, ami katalizátor segítségével... teccikérteni, Kunhalmi viszont egészen odáig merészkedett, hogy 2018-ban kormányt váltanak. Szerinte ugyanis akik ma tüntetnek, akkor majd az MSZP-re fognak szavazni, mégpedig azért, mert az MSZP már háromszor kormányozta az országot. Nem értjük az összefüggést, mindegy is.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Van egy rossz hírem Ági, aki elpártoltak a fityesztöl azok önökből sem kérnek! Ott az mszp háza táján egy akkora tisztogatás kéne, de nem lesz! Így marad a jobbik, na attól meg a jó isten mentsen meg bennünket!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Hát azárt én nem lennék abban olyan biztos hogy rájuk szavaznak.
Senara
Kár volt megszólalni . " Ez a feladatunk a következő időszakban, hogy új székeket ácsoljunk" Székről nekem a semmittevés jut eszembe az MSZP vel kapcsolatba .
joopapa
Van egy rossz hírem Ági, aki elpártoltak a fityesztöl azok önökből sem kérnek! Ott az mszp háza táján egy akkora tisztogatás kéne, de nem lesz! Így marad a jobbik, na attól meg a jó isten mentsen meg bennünket!
papa.49
Kedves Ági!
Sajna már sokszor megírtam én is meg mások is, az Mszp. vel az a baj hogy ,,TÚL NAGY A BALLASZT, AZ AMI A PÁRTOT LEHÚZZA,, amíg ezektől meg nem szabadulnak addig a párt csak fogyni fog!!!
Tessék körül nézni láthatja hogy elfordultak az emberek ettől a párttól, mondjuk a ,,viharokat,, ismerve csodálkozni nem lehet ezen!!!
Ahhoz hogy önök képesek legyenek a fütyiszt megverni szavazáson, legalábbis csoda kellene, és mint tudja csodák nincsenek, legalábbis én nem hiszek ebben!!!
verőce21
Egyszer minden jobbra fordul! (vagy balra) :)
GeoCravker
KIabálás a sötétben.
Nem hiszem, hogy igaz. Egy elitista jobboldalt nem érdemes lecserélni egy vezérelvű ellenzékre. Ezt világosan megmutatta az áprilisi eredmény nagy baj, ha ebből nem sikerült tanulni.
kamazuka
A komenista putrira akkor sem voksolnék ha nem volna más alternatíva.Az olyan pártokra melyek lepaktálnának velük a hatalomért eleve nem a szélsőségesek lasztiba sem rúgnak nálam.Mi marad tehát?
Asszem a Micimackó,vagy zsebibaba!
Toby
Ágika drága !

Legalább saját magatokat ne hülyítsétek !
moiszikf
@joopapa: Van valami konkrét negatív tapasztalat?
zöldszem
Mocskos pohárba, már nem érdemes tiszta vizet önteni.
Nil
Vagy nem.
Erre az mszp-re nem lehet szavazni
Volt esély - öszödi beszéd - elkurták nem kicsit nagyon
MAjd lesz más esély -
leszúrt rittberger
Amilyen hülye, elcseszett, lebutult, emlékezetkieséses ez az ország, még tényleg elfelejtik az emberek 2018-ra, hogy ezek ugyanúgy szétloptak mindent...

Az idő megszépíti az emlékeket, ugye.
JAJMÁR
A Fidesz a hatalom megragadása és megtartása érdekében átvett bizonyos baloldali módszereket, értékeket, a hagyományos baloldalt pedig minden szempontból lenullázta. Ezzel aztán vége is az egész hagyományos jobb- és baloldalnak.
Érdekes évek jönnek, de az biztos, hogy ezeknek a pártoknak - beleértve a Fidesz-t is - lejárt az ideje. Új szemlélet és új értékrend kell, ez alakul most. Nincs ehhez az MSZP-nek semmi köze, csak szeretné, ha lenne, sőt, van egy olyan érzésem, hogy a Fidesz is azt szeretné, ha ehhez az MSZP-nek lenne köze :)
Nem, ez valami egészen más, sokkal ijesztőbb föntről
nézve :-D
Desischado
Ahhoz radikálisan meg kellene újulni! De azt mondom: never say never again!
kkalman
Ágikát ennél értelmesebbnek gondoltam. Tévedtem, szólt a sündisznó, és lemászott a gyökérkeféről.
Cicamama55
Na azért erre nem vennék mérget! Ide is igaz az a mondás, hogy "éhes disznó makkal álmodik". Arra számítanak, hogy a sok ember által kikapart gesztenyéből majd ők fognak lakmározni?! Szerintem hatalmas tévedésben van!
szaboria1
Hibába mondja az MSZP, hogy az utcai megmozdulások civiljei nem érnek el semmit sem pártok nélkül, már nekik is rövid az emlékezetük. Igaz Tóbiás és Botka sem volt még akkor 20 éves 25 évvel ezelőtt. Orbánék az egyetemet már el végezték. De ők is előbb párton kívüliek voltak.
Gabeszazegyetlen
@joopapa: Akkor törjünk pálcát a jobbik felett, ha tévúton járnak, de egyenlőre ez nem így van... Tudjuk nagyon jól, hogy ők képesek a bilit felborítani.
1magyar
Egyszer lenne már egy olyan kormány aki a haza jobbulásán dolgozik nem a saját újgazdag klientúráját teszi még gazdagabbá!
papa.49
@1magyar: Sajnos az az ember lehet még meg se született, pedig már nagyon kellene aki kivezeti ebből a trutymóból az országot...
Hellcat
A jobbik jelenleg gőzerővel dolgozik a fidesz alá vagy nagy éppen kussban van. Na ezért nem kérek belőlük sem.
Strong
Korábban említettem már, de megismételném:
Nagy gáz lesz, ha bomlik a fidesz, mert nincs alternatíva..

ez talán nagyobb gáz, mint maga a fidesz.

Lásd Ukrajnát...
Másik
Ez még nem Amerika, ahol csak kettő közül lehet választani. Szerencsére.
Civilek? Lásd szülővárosom "büszkeségét" Fodor Ibolyát. :(

Valóban valami egészen új kéne, feddhetetlen vezetőkkel, fiatalos lendülettel, az öregek bölcsességével.
Sajnos a két nagy párt ha feltűnik a konkurencia, egyesült erővel igyekszik ellehetetleníteni. Ez megy a Jobbik esetében is. Érdekes módon a többi kis párttal nincs bajuk ...
freemanpetya
@Gabeszazegyetlen: Nem tévúton jár a jobbik, hát akkor hol járnak? A Vörös úton? Már nem tanulnak nyalázatosan oroszul? A megélhetési szélsőjobb, a hatelemis csürhetagok na, majd azok megmentenek bennünket...addig álljunk féllábon!
orogordog
leszerepelt mind, aki a parlamentbe van jelen pillanatba
nemjoezigy
Megint bizonyítottak a parlamentben a 'képviselőink', még az útadót is velünk fizettetik ki (eddig is így volt, de mostantól hivatalosan)
Tehát ezek megélhetési politikusok, ami annyit tesz, hogy nem a választóikat képviselik, hanem a saját érdekeiket.
Vissza kellene hívni őket.
A juttatásaiknak,- amit kapnak - a fele is sok, felajánlhatnák ,legalább a körzetükben a szegényeknek.
Hofipisti
Kedves Ágnes! Ahhoz, hogy mindannyian újra az MSZP-re szavazzunk, bizony úgy ki kéne "ganézni", hogy talán senki sem maradhat. Egy olyan párt, amelyik olyan elnököt választott magának, akiről köztudott, hogy 8 éven át "jogszerűen", csak éppen etikátlanul sok milla költségtérítést vett fel - a fidesznyikek egyenlőre nem támadják, mert hát közülük is többen ezt tették - ne számítson a sunnyogáson túli sikerre. A feledés homálya a tisztességet nem képes visszahozni!
Gyuri Géderről
Ha az MSzP így gondolja, talán nem kellett volna a fidesz rablókkal együtt megszavazni maguknak az ingyenes úthasználatot.
De nem jobb az LMP és a Jobbik sem.
EGO
Én nem tüntetek soha! De nem fogok az MSZP-re szavazni !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.