A kormány semmit nem tesz véletlenül, hatalmi okok állnak a költségvetésben jelentős tételnek nem mondható segélyek eltörlése, s a felelősség önkormányzatokra hárítása mögött.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Érdekes...
"Végeredményben tehát olyan helyzet alakulhat ki, amelyben úgy tűnik, a fő társadalmi konfliktus a nincstelenek s a közülük kikerülő bűnözők, illetve a hónapról hónapra tengődő családok között van. Amíg az elszegényedő, középen lévő többség a nincstelenektől félti a saját helyzetét, addig az elit zavartalanul gazdagodhat. A nagypolitika pedig látszólag „az emberek igényeire” reagál majd a közbiztonsági programokkal, a büntetési tételek emelésével, s más ezernyi trükkel, ami az egyre aggódóbb polgárok körében népszerű is lehet. Az újra megtalált ellenség: a bűnöző."
1magyar
Szerintem forradalomra vagy csődre játszanak.
nyanya001
Na vajon miért ?
Hogy több jusson az elme roggyantnak stadionra !
Az meg a másik, hogy egy jóllakott sohasem fogja megérteni a szegényeket,
az éhezőket !
Equilibrium
@Dr. Felipe: Hogy még több luxuskarórát, még több luxusházat, még több luxus mindent vehessenek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.