Verekedik, a szülők állítása szerint lop, társait vegzálja a sándorfalvi általános iskola egyik diákja - írja a Délmagyarország.

A Pallavicini Sándor Általános Iskola 3. b-be járó tanulók szülei ezért úgy döntöttek, addig nem engedik iskolába gyermekeiket.

"Feljelentettük, miután az iskolában úgy megverte a fiamat, hogy feldagadt a szája, egy másik gyereket pedig ököllel ütött. A problémákról folyamatosan tájékoztattuk az iskolát, de nem történt semmi"

- mondta a lapnak egy szülő. Fegyelmi eljárás indult már ellene, de az igazgató szerint egy 8 éves tanköteles gyereket nem lehet kizárni az iskolából. Az igazgató azt kérte a szülőktől, járassák továbbra is az iskolába a gyerekeket.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Speciális nevelési igényű a gyerek!!! Nem csak BTM (Beilleszkedési-. tanulási-, és Magatartászavaros), hanem SNI (Sajnálatosan Neveletlen Idióta) is egyben! Speciális iskolába kell vinni!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@miazavalami: "Azért én kíváncsi lennék a szüleire és a nevelési módjukra is! "

Negatív ! A suli többször is megpróbált hivatalos kapcsolatot létesíteni a "szülőkkel"(!) - a fülük botját sem mozgatták a kis hiperaktív, jővő nemzedéke ügyeiben !
Inkább a sitten növekedjen szépen, mint szabadlábon.
miazavalami
@Toby: Valahogy sejtettem. Bár a cikkben nem olvastam.- De ennek ellenére az iskola kérheti a pszichológiai vizsgálatot, a gyermekvédelem felé jelezve pedig a szülők számára a nevelési tanácsadást. Ha még erre sem reagálnak, úgy a gyerek veszélyeztetettnek számít, és a szülőktől elvehető. Alap esetben mindez 3, 4 hónap alatt lefolytatható. Ha nagyon agresszív akkor szinte hetek alatt. Az igazgató rendkívüli tanitási szünetet rendelhet el a gyerek számára, ha úgy itéli mg hogy a többi gyerekre veszélyes a magatartása.
Toby
@miazavalami: Nem ismerem az ügy részleteit, amit tudok, az a híradásokból származik, kissé tehetelennek, töketlennek tűnik a suli is.
miazavalami
@Toby: Mert nem akarnak lépni. Pedig megvannak az eszközök. Vagy a családdal van gond. lehet járt már gyerekük oda és tudják mire számíthatnak a szülők részéről vagy nem tudom.
wagabund
biztos, ami biztos, megnéztem egy másik hír...lapot... ott kitették a kedves gyermek fényképét is...
...hogy miért nem lepődtem meg, nem is tudom...

196 kommentbe futottam bele... jjééézusom...
volvós
A vicc:

Harmadikas tanuló romagyerek hazamegy az iskolából :
- Anyu ! ma olvasásból feleltem, 120 oldalt felolvastam hibátlanul !
Ez azért van, mert roma vagyok, vagy okos ???
- Okos roma vagy ! igy a szülö
Másik nap :
- Anyu ! Ma matematikai feladatot oldottam meg kitünöen !
Ez azért van, mert roma vagyok, vagy okos ??
- Okos roma vagy kisfiam !
Harmadik nap:
- Anyu ! Ma tornaórán az öltözöben megfigyeltem, a többieknek
6 centis a fütyijük, az enyém 18 centi !
Ez azért van, mert roma vagyok ??
- Nem kisfiam, hanem már elmúltál 19 éves !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.