Úgy indult, hogy a szokott koreográfia lesz, ismét a kormányt és Orbán Viktor szidták a keddi demonstráción. De aztán a rendőröknek kellett rendet tenni. A Kossuth téren jól látszott, sokan érzik: nincs vesztenivalójuk.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Sajnos a végkifejlet borítékolható, súlyos zavargások, verekedések fogják kísérni a tüntetéseket, mert a hatalom, a fütyisz, a hazugoviccsal az élen nem hajlandó tudomásul venni ,,BETELT A POHÁR,, !!!
Ez lesz a vesztük...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bonbon
Lassan kimutatják a foguk fehérjét ezek a "békés" tüntetők. Remélhetőleg a rendőrség megfékezi majd őket, nem hiányzik még egy 2006.
Cicamama55
Én úgy érzem, ha itt a palackból kiszökik a szellem, már nem 2006 lesz. Itt már sokkal több nyilvánvalóbb ok hajtja az embereket, amikre más megoldást nem látnak! Ez már sokkal terjedelmesebb negatív tartalmat hordoz, mint az 2006-ban volt. Az akkori ellenzékkel már sokkal tragikusabb kimenetelűek lettek volna az ezek tüntetések, én úgy gondolom,. Ne legyen igazam!
m.macskosz
@Cicamama55: Bizony, akik tegnap tüntettek, azok nem azonosak a felheccelt fradi b középpel, a budaházy-félékkel...Sajnos, a provokátorok miatt azonban a békés, normális ám joggal felháborodott ihatják meg a levét a rendőri beavatkozásnak.
(Lásd az Origo fotósát, aki telibe kapta a spray tartalmát!)
m.macskosz
@m.macskosz: felháborodott
tüntetők
ihatják
Bocs.
verőce21
@Cicamama55: (04:51) Nem lesz igazad! Éppen arról van szó most csak, hogy a CNN és más hasonló csatornák csak betört és vérző fejeket szeretnének közeliben filmezni. (Sajnos ezt a céljukat elérték.)
m.macskosz
@Cicamama55: Értjük mi azt dupla AZ-zal is, meg anélkül is.
Kár, hogy fönt nem értik sehogy, se azzal, se az nélkül. :(
Cicamama55
@m.macskosz: Ez így van, de a tömegen is látszott, érződött a "nem adom fel", az elszántság. El kellene politikusainknak gondolkozni azon, nem-e tenni kellene valamit az ellen, hogy nagyobb baj ne legyen?! Hogy ez a rengeteg ember nem mellettük masírozik ám Budapest utcáin! Most már egy kicsit nekik is kellene szorítani a derékszíjukon, mert a választóik szíján már elfogytak a lyukak!
Cicamama55
@verőce21: Én nagyon nem így érzem, de bárcsak Önnek lenne igaza!
verőce21
@Cicamama55: (05:13) Megdolgoztak a tüntetők a pénzükért, az biztos. Nagy volt az igény a vérző fejekre is, hogy hitelesebbek legyenek. (Vagy "feláras” volt.)
wagabund
egy vérző fej volt először...aztán, mint látom, vérző fejek...holnap már lesz egy vérző szem is...aztán egy kilőtt is...majd ..több is...aztán..

...és ez így megy, akárkinek mondják, hogy takarogggy!
m.macskosz
@wagabund: Úgy érzem, az azért nagyon nem mindegy, hogy valaki önkritikát gyakorolt az "övéi" között, majd azt kiszivárogtatták, az inkriminált szöveg alapján meg felcukkoltak pár forró fejűt, azok meg további ivócimborákat is meginvitáltak egy kis gyújtogatós, utcakő dobálós bulira, ezzel szemben most senki nem vall be semmit, sőt egyenesen hergelik az újabb osztogató/fosztogató akcióikkal azokat, akik megteremtik a jövedelmüket, viszont hülyére veszik őket, és pofátlanul tovább sarcolják őket.
Nos, most ők mentek utcára. Az, hogy vérző fejű embereket hozott a békésnek induló tüntetés, a beszivárgó aljadékoknak köszönhető, azok voltak a 2006-os cirkusz hangadói is, nyugi bele! És jobb, ha tőlem tudod, most is megfizették az "ellendrukkereket"!
Az igazi demonstrálók nem a balhéért mentek, hanem azért, hogy végre figyeljen már fel a kormány az emberek szomorú sorsára!
m.macskosz
@Cicamama55: ma, 05:08 Vén fejjel és viszonylag józan ésszel sem vagyok képes felfogni, kinek az érdeke, hogy Orbán ezt műveli. :( Nem lehet, hogy amit itt az "amcsi zsidók" nyakába akarnak varrni egyesek, pont őt vették meg kilóra?! Fel nem fogom, mire ilyen bátor, és feszíti, feszíti és még mindig feszíti a húrt. Miért nem fél, hogy elpattan? Csak nem mártír szerepre vágyik, hogy bekerüljön a történelemkönyvekbe?
Nem kéne! Már benne lesz. (Bár, hogy milyen címszó alatt...?)
coyote3
Már régóta várható volt, hogy elöbb-utóbb elszakad a cérna. És az is várható volt, hogy jobb oldali kommentelő barátaink alig várják, hogy ez megtörténjen és terroristázhassanak egy jót :) Tőlük kérdezem, hogy a tüntetők mit gyújtottak fel, mit raboltak ki?
papa.49
Sajnos a végkifejlet borítékolható, súlyos zavargások, verekedések fogják kísérni a tüntetéseket, mert a hatalom, a fütyisz, a hazugoviccsal az élen nem hajlandó tudomásul venni ,,BETELT A POHÁR,, !!!
Ez lesz a vesztük...
Bonbon
@coyote3: Még semmit, de ami késik, nem múlik. Egyre jobban el fog harapózni ez az egész, és a rendőrségnek kötelessége megfékezni a balhézókat.
Bonbon
@Yoda69: Hol? Csak mert nem engedték meg a balhét? Semmi különös nem történt, azt sem tudja az ellátott, hogy mi is történt vele. Lehet, csak elesett a részegségtől, és lefejelte az egyik rendőr páncélját.
Bonbon
@verőce21: Ez minden vágyuk, fogást akarnak az országon találni, mert eddig csak próbálkoztak.
coyote3
@Bonbon: Tudod cukifdalat ez nem a jobboldal... Mint ahogy a prejudikálás sem . ha érted mire gondolok :))))))))
Bonbon
@coyote3: Nem hiszem, hogy a "cukifdalatod" lennék. Másrészt meg az ilyen tüntetések előbb-utóbb átcsapnak vérengzésbe, vagy megmarad ugyanezen a szinten, és akkor sok embernek meglesz az esti programja vagy a helyszínen, vagy a tévé előtt. Ugyanis ezek másra nem lesznek jók, a békés tüntetések nem szoktak eredményre vezetni, lásd anno Ceausescu esetét.
JAJMÁR
Ennyi ember között - és nem fizetett emberekről van szó - mindig akadnak olyanok, akik a balhé kedvéért mennek oda.
Mégis nagy a különbség a 2006-os események és a mostani események között, mégpedig az, hogy akkor ezeket a csoportokat "meglovagolták", a futballhuligánok jól jöttek az akkori ellenzéknek. Az ellenük fellépő rendőrök pedig sok hibát elkövettek, nem voltak felkészülve arra, hogy betörnek és felgyújtják a tévé székházat...stb.
Tegnap a tüntetés szervezői azonnal lenyomni igyekeztek ezeket az embereket, többször elmondva, hogy "ez egy békés tüntetés" ! A rendőrök pedig még így is a vétlen és munkáját teljesítő atv. operatőrére nyomtak paprikasprayt ! Ők sincsenek igazából felkészülve, hogy ezek az események eldurvulhatnak, pedig igen !
Ha látványosan nem érdekli a hatalom képviselőit, ha gúnyolódnak, semmibe veszik, idegen hatalmak akaratának tulajdonítják a nép akaratát, abból nagy baj lesz !

A tüntetések folytatódni fognak, mert szükségesek, nem kellene belekeverni a külföldet. Ők nem fogják a mi helyünkben érvényesíteni a mi érdekeinket . Ez megint egy nagy h@lyeség !
almosd
Lassan forrnak az indulatok és minden alkalommal jobban ...
m.macskosz
@coyote3: "...ha érted mire gondolok..." Kétlem. Nem az a fajta.
Bonbon
@m.macskosz: Miért, te milyen fajta vagy? Kicsit vegyél vissza, QQ...lassan ugyan de jön a tavasz...nem usszatok meg...
m.macskosz
@Bonbon: Mi van, fidesz bérenc, fenyegetőzöl?!
Elmeséljem, merre közlekedem,
vagy már tudod, csak nem kaptad meg a kilövési engedélyt?
Olyan e...s a stílusod
m.macskosz
@m.macskosz: "Olyan e...s a stílusod"
...ha érted, mire gondolok, sz..n.
Bonbon
@m.macskosz: Nem értem. Egyébként meg senki nem fenyegetett, csak próbállak rávezetni, ki voltam itt valójában régebben, de látom, mindhiába. Pedig még bele is írtam...az iment...kommentbe... Éppen a te fajtád volt az, aki kilövetett innen egykoron, és akkor elment a kedvem egy időre, de...most...van egy kis..idom..tavaszig.
Manhattan
Az Orbáni Nemzeti Együttműködés kezd beindulni, csak kissé másképp...
Manhattan
@Bonbon: Üdvözöllek újra köreinkben Szandokán.
m.macskosz
@Bonbon: Én biztos, hogy nem lövettelek ki, nem a stílusom. Vénségemre már nem változom, soha nem rúgok bele senkibe, fát lehet vágni a hátamon, de te már ott tartasz, amikor persona non grata-nak nyilvánítok egyeseket. Egyébként lesajnálom, ki kicsoda itt, nem keresek barátokat, szeretőket. Igaz, ellenségeket sem szívesen, de vannak, akik nem kedvelnek. Nagy dolog, túlélem.
m.macskosz
@Manhattan: Mit nem mondasz?!
Ő a kettes számú, aki sohasem hazudik,
jelentgetni és kitiltatni viszont...
Bonbon
@Manhattan: Szandokan már inkább hozzátok tartozik. Látom, a te agyad sem igazán vág. Összefoghatsz m.macskosszal. Hihetetlen, hogy többször beleírtam a régi nevem a kommentekbe, még a régi stílusom is elővettem...megse jöttök rá...ki voltam itt...valamikor...
Bonbon
@m.macskosz: Látom, nem jössz rá, akkor segítek: tavaszi...így már rémlik valami? Végleg kilőttek több mint fél éve, mert nem tetszett egyeseknek, amiket írtam. Próbáltam visszajönni, de két komment után már csak olvasgatni tudtam. És hogy miért írtam ennyi ponttal? Hogy a gyengébbek is megértsék, mit akarok közölni. Kíváncsi vagyok, most mikor vesz észre megint a rendszer. Onnantól...búcsú...orokre...de majd sírok utánatok azert...
coyote3
@Bonbon: Jogos volt a kérdésem cukifalat... Tényleg nem értetted :)))))))
m.macskosz
@Bonbon: Engem rosszul neveltek a szüleim:
becsületre és tisztességre,
ezért az aljas, hátulról jövő akciókra nem készültem fel,
ezért az ilyen .. .. ..alakok át tudnak verni...
...egy darabig. Szánalmas vagy, ezért szánlak is.
És ezt most nagyon komolyan mondom.
Tényleg fordulj pszichiáterhez!
Bonbon
@m.macskosz: Én nem vertelek át téged semmiben. Most pedig megyek ebédelni, kész a tavaszi tekercs:-) Majd még jövök (vagy ki tudja).
Bonbon
@coyote3: Nagyon leragadtál ennél a cukifalatnál...Hidd el, megakadnék a torkodon:-)
m.macskosz
@Bonbon: Nem mondod, hogy konyhai kisegítő vagy egy kínai büfében?
Klassz! Gondolom, ez a tíz év alatt egy millió munkahely egyike.
Bonbon
@m.macskosz: Miért kell magadból kiindulnod?
coyote3
@Bonbon: Na igen cukifalat :))))) Ha nincs érved agresszív leszel, mindig?
m.macskosz
@Bonbon: Mert nem vagyok skizofrén. Lehetnék akár te is, de hál'ég nem vagyok.
coyote3
@m.macskosz: Nekem a jelentése nem jelent semmit ...:)))))))))))
m.macskosz
@coyote3: Nekem igen.
Gyűlölöm, a bosszúálló senkiket.
Bonbon
@m.macskosz: Akkor nagyon utálhatod magadat. Mivel fogalmad nincs, hogy ki vagyok, ezért nem is értem, mi a fenéről beszélsz itt egyáltalán. Komolyan mondom, nagyon jót tenne ennek az oldalnak, ha meg tudnák azt oldani, hogy egy ember csak egy névvel lehessen itt egyszerre, és akkor nem mennének ezek a gyanúsítgatások. Ennyi erővel te ugyanúgy lehetsz coyote3 is, elvégre neki még a neve végén az is szerepel, hogy 3...Ráadásul igen egyszerre találtatok vissza az oldalra, ahogy ismét írtam.
Bonbon
@coyote3: Én nem vagyok itt csak ezen a néven, de te lehetsz akár m.macskosz másik nick neve is, meg még ki tudja kié. Az olyan válasszal meg ne is fáraszd magad, hogy te csak ezen a néven vagy itt, mert még a végén elhiszem...
Bonbon
@m.macskosz: Egyébként részemről ennyi volt a propi, már más cikkeknél is elkezdődtek az anyázások felém, csak mert nem voltam képes becsmérelni a Fideszt, ennyi trágár tahóval nem fogok megint leállni diskurálni. Vannak ennél értelmesebb blogok is szerencsére. Majd visszajövök jót röhögni rajtatok 2018 - ban.
Viszlát nyugdíjasok, munkanélküliek, közmunkások:-)
m.macskosz
@Bonbon: modera, entero, szandokan, Bonbon!
Ég veled!
Hiányozni fogsz.
Amikor nem lesz itthon véletlenül szódabikarbóna.
Bonbon
@m.macskosz: Szerintem te menj el egy elmeorvoshoz. Ebből egyedül szandokánról tudom, hogy kicsoda. Mindegy, nem is érdekel, hülyékre kár volt még ennyi időt is pazarolnom.
m.macskosz
@Bonbon: "Mindegy, nem is érdekel, hülyékre kár volt még ennyi időt is pazarolnom."
Igaz. Ha tükör nélkül tudnál borotválkozni, akár egy Nobel-díj várományos kütyüt is feltalálhattál volna ennyi idő alatt.
miazavalami
@Bonbon: Bacdmeg! Akkor megfékezték a rendőrök a békésen gyújtogató rongáló tüntetőket. Most mind a vádlottak padján ül!
de ha a vezír fosik akkor jó ha a rendőr elvégzi a melót mi?
m.macskosz
@Bonbon: ma, 11:19 Lehet, hogy azért,
mert a lőtéri kutyát sem érdekli, hogy
ki voltál, vagy ki vagy?
m.macskosz
@Bonbon: Egyszer már elköszöntél, elfelejtetted?
coyote3
@Bonbon: Édes kis cukifalatom! Az megvan, hogy én nem vontam kétségbe , hogy hány néven vagy itt? Te amúgy tudod, hogy honnan indultunk kí, ennyire megzavarta az elmédet a tényszerűség? :)))) Amúgy pont lekakálom, hogy mit gondolsz :)))))))
Cicamama55
@m.macskosz: Szerinted nem a régi tavasz köszön vissza a "csokiban"? :)
bencemacska
@Manhattan: Ne viccelj, szandokán nem ilyen primitív!
Cicamama55
@Boszi27: Bocsánat! Üdv! Hol "bujkált" eddig?
Cicamama55
@Cicamama55: Jaj nem Önnek szántam a kérdést, elnézést! De ha már megszólítottam, ő a "savanyú a szőlő" notórikus felhasználója? Az utóbbi időben senki nem emlegette! :)
Boszi27
@Cicamama55: Üdv. Nem értem a kérdését. Tippeltem. hogy Bonbon =@tavaszi, aki eltűnt az utóbbi időben.
Cicamama55
@Boszi27: Megkevertem nagyon a dolgot! Én a stílus hasonlóságából ítélve kérdeztem, hogy tavasz/i/ a csokival azonos-e. Erre jött Öntől a válasz és a név kijavítása. Eddig rendben. Utána a 05:53 as kérdést tavaszihoz intéztem volna, de mellé lőttem. A csúcs, hogy az Önnek szánt 05:58 as hozzászólásomat, magamnak intéztem...Nem csoda, hogy nem értette, bocsánat a kavarásért!
Boszi27
@Cicamama55: Semmi baj, előfordul ilyesmi! Csak furcsálltam a kérdését, hogy hol bujkáltam eddig? ! :))
m.macskosz
@Cicamama55: 20:33
Lehet, de az is lehet, hogy tényleg egy rakás nickkel vannak itt egyesek egyszerre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.