Az Európai Unió és Kína közötti együttműködés legfontosabb pillanatához érkeztünk el azzal, hogy aláírtuk a Belgrád és Budapest közötti vasútvonal kiépítéséről szóló megállapodást – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Belgrádban a dokumentum aláírását követően.

A gyorsvasút kiépítéséről szóló megállapodást Magyarország, Szerbia, Kína és Macedónia kormányfője látta el kézjegyével.

Orbán szerint mostantól nem úgy fognak keresztülmenni rajtunk

Orbán Viktor szerint ez a vasútvonal végre lehetővé teszi majd, hogy Magyarország kedvező fekvését megfelelő módon használják ki.

"Magyarország fekvése eddig leginkább azt hozta magával, hogy mindenfajta hadseregek mentek keresztül az országon, úgy érezzük, hogy most végre pozitív irányban változik a történelem, mert áruk fognak keresztülmenni és vasútvonal fog keresztülmenni Magyarországon"

– mondta.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ilyen az, amikor nem írnak szöveget a pocakos telkesgazdának, hanem magától kell kiizzadnia valami demagóg marhaságot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Egy elmebeteg tök zavaros megnyilvánuása.Olvasva a kinyilatkoztatását, ez tényleg yen hülye! Nem kell már kezelni. Reménytelen!
Mobil123
És milyen áru lesz a vagonokban ??? Tank? fegyver? atom? mert ugye az is áru!!
Senara
A sáp leadása után lehet tovább menni , nehogy már 1/5 millió euróval járkáljanak , csak úgy . Lehet hamis, egészségre káros , az út nyitva áll .
A Tündik bündije
Ilyen az, amikor nem írnak szöveget a pocakos telkesgazdának, hanem magától kell kiizzadnia valami demagóg marhaságot.
Tekla
@Mobil123: Amit megtermelünk, remélem, mert a műanyag szemét termékekkel már dugig vagyunk. Már a gyerekeink tápláléka, a játékai is műanyag szemetek. Ételt meg alig kapni valahol. Mindenhol a megbetegítő agyon vegyszerezte szar van.
nyanya001
Eddig is tele voltunk a kínaiak szemetével, majd most még több lesz !
volvós
"...Orbán szerint mostantól nem úgy fognak keresztülmenni rajtunk..."

Dehogynem !!! Még csak ezután fognak rajtatok
keresztülmenni...
Bakanccsal, terepjáróval, vagy úthengerrel !!!
papa.49
Ez a kínai külkereskedelemben csupán ,,kakukkfing,, semmi, akkor mikor a nagy konténerhajók be se tudnak jönni az Adriára, meg minek jönnének mikor Amszterdam, Rotterdam, Hamburg nagy kikötői mind rendelkezésükre állnak, sőt némelyikben már saját személyzet is működik...
Egy igazi konténerhajó 5-10 vasúti szerelvényt tud megtölteni hol fognak közlekedni azok a vonatok, sz.tem a Holdon...
Hellcat
Ott a kis vörös zászlóval érzi jól magát...
Egyébként meg miről beszél ez a vadbarom? Nem írtak neki előre szöveget?
Toby
Felcsút és Peking között mikor lesz közvetlen járat ?
Mondjuk a "Mészáros & Mészáros Vasútközlekedési Társaság és Intézet a Nemzeti Magyarokért Közpénz Alap" kezelésében és üzemeltetésében ? Évi 200 milliárdért ?
sokanvagyunk
Magyarország fekvése... - hát már nekik is? :)
Mobil123
@Tekla: Akkor ezek szerint Te nem szoktál boltba járni? Mégis mekkora kertet kapálsz ? Azért senkinek nincs a fejéhez pisztoly tartva hogy mit vegyen meg a boltba és mit ne. Én az eddigi életem 1/4-ben túrtam a földet de már ne is haragudj nem akarom újra kezdeni csak azért mert Ti jobbikosok megint csak megakarjátok mondani Nekünk hogy kapáljunk, trágyázzunk hogy disznókat hizlaljunk ha enni akarunk húst. . Voltál már Sparban ? Nem csak külföldi terméket lehet venni hanem sok hazai termelőtől származó zöldséget, tejterméket (na persze a Mizo a legdrágább mert ugye hazai!!) , kenyér, tészta , liszt stb. De ez vonatkozik a Tescóra is. Ne hidd hogy a CBA magyar tulajdonosa szent (és mint láttuk a kocsiját is nem !!)
Az Édesanyám 70 éves de még mindig kertészkedik mert falun él de ettől még télen vesz paprikát a zöldségesnél.
Ha nektek ennyire (jobbikosoknak!) probléma a külföldi holmi nem kell megvenni de ne akarjátok már az emberekre ti is rákényszeríteni a magatok elképzeléseit. Ti sem vagytok különbek a fidesz-kdmp-nél így.
csa-csa
@Dr. Felipe: amióta a csóróknak csak arra "fussa"!
világlátó
Azért mégis tranzitország lehetünk , ahogy ezt húsz éve már Hamburgban ajánlották nekünk. Talán mégis érdemes volt folyamatosan írni, beszélni erről. Kár hogy mindezt nem tudom még egy kicsit sem a magam igyekezete eredményének feltüntetni, így legfeljebb egyedül koccinthatok magammal. A lényeg, hogy holnap a vasút, holnapután a viziút, majd pedig a logisztikai központok, modern raktárbázisok, modern vasúti gördülő állomány, környezetbarát kamionok és motorhajók, képzett logisztikusok és jól működő , jó állapotban tartott tranzitutak jellemzik országunkat. Ez ad igazi biztonságot és megbecsülést a magyar gazdaságnak. Ez a feladat egész Európa érdeke. a miénk pedig mindenek felett.
sentinel216
""Magyarország fekvése eddig leginkább azt hozta magával, hogy mindenfajta hadseregek mentek keresztül az országon,... "
Rövid hatásszünetet tart, huncutkás mosollyal körbenéz, hogy mindenki hallotta e, milyen humorosat mondott. EZ A FASZI ŐRÜLT, IDIÓTA! Egy egyszerű vasúti fejlesztésben is megtalálta a háborús kitérőt.
Desischado
A VEZÍR MÁR MEGINT NEM VETTE BE A GYÓGYSZERÉT! A KÍNAIAK LEGFELJEBB A SZEMETET HORDJÁK BE, DE KIVÁNCSI LENNÉK, HOGY ORBÁN MORE MEG A CIMBORÁI MENNYIVEL FOGNAK GAZDAGODNI EBBŐL IS?!

Bocsi, véletlenül nagyra váltott a klavi.
perfekt
@Desischado: Én, legalább ilyen pipa vagyok:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.