Milyen hasonlóan gondolkodnak ellenzékről, szuverenitásról, gazdaságról, nőkről! Nem véletlenül utalt példaként Oroszországra immár legendás tusványosi beszédében Orbán Viktor! Vlagyimir Putyin orosz elnök és a magyar miniszterelnök gondolatai, mint két tojás, úgy hasonlítanak. Mondhatni egy srófra jár az agyuk. Vlagyimir Putyin csütörtöki évértékelőjében rendre olyan mondatokra akadtunk, amiket akár a mi miniszterelnökünk is mondhatott volna.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

világlátó
Én nem tudom jó kedvűen , vagy humorra éhesen olvasni az ilyen összehasonlításokat. A két ember két külön világ. Putyin egy volt szovjet fiatalként élte meg országa állapotváltozásait, lett azzá, ami ma. Nem összevethető egy mai Oroszország semmilyen más országgal. Orbán 1989 -től kezdődően már minden irányban kitapasztalta a politikai áramlatokat, még sem tudott elég okos lenni. A bölcsesség is elvárható lehetne már tőle, hiszen semmi más dolga nem volt, ma sincs, mint Európa közösségében egy méltányos, tisztességes, szerény de nem kisebbségi érzülettel bíró helyet kialakítani, azt finomítani, okos kompromisszumokkal tekintélyt kivívni helyzetet kialakítani. A médiák - miután ilyen a természetük - szinte lökdösik most Putyin érkezését megelőzően Orbán miniszterelnököt oda, Putyin lábai elé, ami nekem, személy szerint nem tetszik. Kárt okoznak a közvélemény ilyen erős befolyásolásával. Ellenségként mutatják be az orosz elnököt. Putyin pincsije megjegyzéssel pedig egyenesen lejáratjuk magunkat. Én itt nem Putyint és Orbánt védem, hanem magunkat az alacsony színvonalú helyzetértékelés, egyes médiák minősíthetetlen írásai miatt. Az unió pénze az kell ! Az orosz piac az még jobban kell! Kezünket lábunkat törve törekednünk kell az orosz piac megtartásáért, növeléséért.
Volt szerencsém látni az orosz áruházak árukínálatát, nagyon sok magyar árú kellene még oda.Beszéltem öreg barátaimmal, akik még emlékeznek a magyar árukra. Most azt mondják egyesek, hogy az eladhatatlan minőségű Vörös október férfiruhagyár termékei eladhatatlanok voltak. Csak nyitott szemmel kell járni Moszkva utcáin. Bizonyára könnyű lesz belátni, nagyon rosszul öltözött a moszkvai átlagpolgár.A pesti is.
Az ostoba rosszindulatnak súlyos ára volt, van és lesz. A két ember mondatait össze lehet vetni, de ezzel csak rossz irányba visszük országunk megítélését.Fogalmazzunk pontosan! Miért elfogadhatatlan Orbán politikája! Ez itt a fontos kérdés. Nem a mi dolgunk pálcát törni Putyin mondatai felett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.