A parlamenti felszólalásában a miniszterelnök elmondta, ha nem tesz feljelentést Vida Ildikó, akkor meneszti az állásából, azonban Orbán Viktor nem munkáltatója a NAV elnökének, ezért nem mondhatott volna ilyet – ezt Árok Kornél mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában annak kapcsán, hogy kényszerítés miatt feljelentette a kormányfőt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nekem az elejétől az jön le a történetből, hogy a kormány habosítja a történetet, provokálja a lakosságot minden hülyeséggel, a drogteszttől a Habony táskájáig, közben pedig nem tudjuk ki a többi kitiltott, kik akartak néhány millió dollárért eladni az amcsi olajos cégnek a híres kutatóintézetüktől tanulmányokat. Mellékszálként meg érdekes lenne tudni, hogy Vida milyen kapcsolatban áll a volt barát, mára már ellenség Simicskával. Helyette kitiltunk visszavágáskánt valakiket, de a saját szennyest elrejtik az urak.
m.macskosz
@nezelodo: Volt valaki, aki egyáltalán komolyabban megütötte volna a bokáját a Cinin és a Cusin kívül?
Én úgy látom, hogy ezer milliárdok röpködnek szanaszét következmények nélkül. Ha véletlenül kiderül, hogy valaki hülye volt, akkor látszólag perbe fogják, de csűrik-csavarják, mire az állampolgár észbe kap, a dolog már el is évült. Ha nem volt hülye, és ki sem derült, akkor is csak mi viseljük a következményeket.
Hellcat
Elcsavarták ezt az egészet addig, hogy már vida meg goodfriend körül forog a történet...csak, hogy a vidán kívül akad még kitiltott bőven.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.