Hamarosan véget érhet az orbáni diktatúra puha korszaka, ami a demokratikus ellenzék parlamenti látszat politizálásának a végét jelenti. Orbán nyilván jobban járna, ha időben visszavonulót fújna és újraértelmezné kapcsolatait és terveit Moszkvával, Brüsszellel és Washingtonnal, még mielőtt azokat az élet, tőle függetlenül értékeli át. Erre azonban aligha lesz képes, mivel szinte minden pallót felszedet a nyugat irányába, idehaza is több frontot nyitott, mint amennyit az ellenőrzése alatt tud tartani, azaz, Orbán számára sem igen marad más, mint a bemerevedés, a nacionalista hangvétel fokozása, az ostromlott vár hangulatának fenntartása, ami nem lesz szép és finom eszközökkel megvalósítható politikai kurzus.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
A Csüngőhasú nem úszhatja meg...bármilyen " nááágy á calááááád "...
Clavigo
@m.macskosz: Nem fogadok..Nem úszhatja meg a Dagadt Pióca..Képtelenség,hogy ezt a szerencsétlen országot 8-10 szóvivővel, ennyire meg lehessen vezetni.
m.macskosz
@Clavigo: Úrinő nem fogad biztosra, de félek,
hogy előbb kerül Orbán a Várba,
mint tömlöcbe. Sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.