Szinte kizárt, hogy az Egyesült Államok felfüggeszti André Goodfriend diplomáciai mentességét. Az amerikai külügyhöz még nem érkezett meg az ezt célzó magyar kérés.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

abacs62
Hej, ha majd Amerika kiborítja a Grippen bilit, a "tisztakezű" fodrosszájú felcsúti csodacsatár bukását fogja jelenteni. Erre nem gondol a hülye,,
papa.49
Hát pont ez az azóta a bögyükben van a hazugovics mikor a döntéshozatal napján megváltoztatta a repcsi tendert, az amcsi gép helyett ami rögtön készen is volt felszerelve minden szükségessel megvette a svédektől a sétarepülésre alkalmas gépet amit utána súlyos milliárdokért szereltek fel hogy beleilljen a NATO gépek közé, amiket még most is, fejleszteni kell újabb milliókért, és amik harci helyzetben MÉG NEM IS REPÜLTEK!!!
Véleményem szerint ettől kezdve követik az amcsik a hazugovics minden mozdulatát, várják hogy lehessen borítani a bilit, ez az idő hamarosan eljön, és hazugovics megakadályozni nem is tudja már!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.