Az orosz Pravda Orbán Viktor kijelentésével igyekszik bizonyítani, hogy az USA aktívan beleavatkozik a kelet-európai országok belpolitikájába.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Békében lenni igen, de nem elvtelenül az Unióval szemben nyalni a Putyin seggét...
Most mi is történt az oroszok felhasználják ennek a tökfejnek a nyilatkozatait az amcsik ellen...
Nem kellene a magyar vezetésnek beleállni ebbe a vitába, mert mi csak mindenféleképp rábaxhatunk a kiállásunkra, oldják meg a ruszkik, meg az amcsik egymás között, oszt. jónapot...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
Bizony, Oroszországnak már csak ilyen barátai vannak mint a csuti kanász. Hihihi, hahaha.
A pávatáncos szavaival semmit nem tudnak bizonyítani, csak az ellenkezőjét.
Csizmás Kond
...egy ilyen válságos helyzetben jobb az orosszal békében lenni mint amerikával...de ezt már többször megtapasztaltuk.
papa.49
Békében lenni igen, de nem elvtelenül az Unióval szemben nyalni a Putyin seggét...
Most mi is történt az oroszok felhasználják ennek a tökfejnek a nyilatkozatait az amcsik ellen...
Nem kellene a magyar vezetésnek beleállni ebbe a vitába, mert mi csak mindenféleképp rábaxhatunk a kiállásunkra, oldják meg a ruszkik, meg az amcsik egymás között, oszt. jónapot...
tivoli
@papa.49: ma, 14:24
Érdekes a gondolatmeneted, papa. A ruszkik és az amcsik között vagyunk, bárhogy is akarnák egymás között megoldani a problémájukat, ki nem maradhatunk belőle.
Csizmás Kond
@papa.49: Ez nem saggnyalás hanem üzlet,,,minden üzlet...
...és akkor b@sznánk rá ha sunyítanánk. Az egész cirkusz üzleti ügy és a tét hogy ki tud jobban átverni.
Az erőműjavítás szerintem az oroszokat illeti mert az ők gyártmányuk, az amcsik a génmódosított szarukkal nyomulnak, és más mindenki hallgat holott épp az unió kéne legalább annyira kiálljon mint Orbán, csakhát épp ők kiáltanak korrupciót...tudod mindig a tolvaj kiált előre rablót.
papa.49
@tivoli: Miért kellene nekünk a 10 milliós népnek belepofázni két akkora nemzet harcában ahol egy, egy városnak van annyi lakosa mint nálunk az egész országnak, csupán azért mert a ruszkik két határnyira vannak???
Ez nem indok, az indok az volt hogy hazugovics kiakarja árusítani az ország energia szektorát a ruszkiknak, pedig tudhatná a muszka nem barát, már párszor be is bizonyították csupán ismerni kellene a történelmet, de ugye nem fért bele a 3 ostobába, meg a 2 tánciskolába, meg a ,,jog--ász,, képzésbe se...
tivoli
@papa.49: ma, 15:18
A neved utáni szám a születési éved?
papa.49
@Csizmás Kond: Cirmi álljál már le, tedd le a kardod még megvágod magad vele, nyugszik a Cirmi, és szépen elalszik a helyén...
Az erőmű javítás is pont olyan ,,tiszta dolog,, mint volt annak idején a ,,Gripen,, vásárlás, röpke 12 év alatt kiderült hogy vettünk annak idején néhány ,,sétarepülőt,, amit utána újabb komoly pénzekért kellett felszerelni néhány dologgal, és még jövőre is milliárdokat költhetünk a korszerűsítésükre, és még harci helyzetben NEM IS VOLTAK...
Semmi nem indokolta hogy most rögtön építeni kell az új blokkokat, csupán a ,,pénzhiány,, a fütyisz kasszában...
papa.49
@tivoli: Ne személyeskedjél, vagy már elfogytak az érveid, egyébként az 1949. 01. 27. és ,,hülyék a túloldalon laknak,,
tivoli
@papa.49: ma, 15:31
Bocsi. Pontosítanál? 1849, vagy 1949? Vagy ie. 49?
lópicigáspár
Tovarisi! Konec! Ha Putyin tovább bratyizik a vezírünkkel, nemsokára a maradék oroszország is szétesik!
Toby
@papa.49: Az orosz és a magyar katona találnak egy hosszú csikket.
orosz: - osszuk el testvériesen !
magyar: - nem ! fele-fele !
Toby
@tivoli: Blődség az állításod !
Semmi nem kötelez és kényszerít bennünket a túlzott orosz, vagy a túlzott jenki barátságra, s erre példa Finnország, Svédország, Ausztria, Svájc.
A túlzott haverság ellenére is rendesen megfizetjük az orosz gázt és olajat !
A magyar hintapolitika ( "kompország" ) már több esetben is leszopatta ezt a nemzetet, mert mértéktartás nélkül nem képes ide, vagy oda bólintani a kormányzó csürhe !
Geopolitikai szempontok szerint sem vagyunk tengelypozícióban !
A Szovjetuniónak is csak felvonulási területként lett volna ránk szüksége !
tivoli
@Toby: ma, 16:09
Éppenhogy kényszerít. Ha az amcsifelé húzunk, az még hagyján, nagy baj nincs belőle, az orosz nem sértődik. De ha netán egy milliméternyit a ruszki felé, rögtön megy a perpatvar. Ha ilyen barátaink vannak mint az amcsik, akik ott kötnek belénk ahol csak szerét tehetik, már nem is kell ellenség.
Toby
@tivoli: "Ha ilyen barátaink vannak mint az amcsik, akik ott kötnek belénk ahol csak szerét tehetik, ..."

Csak nem támogatod a korrupciót, a lenyúlásokat, a tisztességtelen "pályáztatások" rendszerét, a föld - tarfik...stb. mutyikat ?
A jenkik még elég türelmesek voltak, hisz nem újkeletű az észrevételük !
Abban azért megegyezhetünk, az orbán-rezsim nem éppen "egy milliméternyit" csúszott be Putyin alá !
Csizmás Kond
@papa.49: a gripen nem tudom milyen gép...de biztos voltak olyanok mint az izraeli haderőtől leszerelt f valahányasok amiket helyette ajánlottak.
Csizmás Kond
@Toby: Az orosszal való barátságra tényleg nem kényszerítenek de az amerikaira igen, és lehet ez vezetett ide.
Az oroszt gázt meg sem nem oroszországtól sem nem ukrajnátol vesszük hanem a sógoréktól ...úgy vagy harmadkézből...
na és a felvonulási micsoda...hát ez volt az ünnepek legnagyobb marhasága...:)))...hová a búsba vonulnának rajtunk az oroszok ember...és ha szorulna akapca ki fogná magakadályozni őket ?
korrupció és társai...hát kérlekszépen ez amiket felsoroltál ugyanolyan érvényes minden eddigi magyar kormányra mint a mostanira, és az a legnagyobb pofátlanság hogy épp azok harcolnak az újbóli polrakrülésért akik a legnagyobb gazemberek voltak...persze sokatok segítségével.
papa.49
@tivoli: Mond koma rossza szemed???
Pontosan leírtam a szül. dátumomat, ha ezt nem tudod értelmezni nem engem TÉGED MINŐSÍT!!!
NA csá, nem kell válaszolnod mert ilyen mélyre nem kívánok lemenni!!!
tivoli
@Toby: ma, 17:14
Korrupció mindig volt, mióta világ a világ. Az amcsiknak mitől lett hirtelen olyan fontos tisztába tenni a magyar adózási morált? Vagy a gazdasági erőviszonyok nem kedvezőek rájuk nézve? Leányvállalat vagyunk, vagy mi fene?
miazavalami
Jé! Most + mi adunk okot az oroszoknak a hidegháborúra...
tivoli
@papa.49: ma, 18:42
Én is arra gyanakszom, hogy rosszul látok. Mert ha idő előtt 49-ben születtél, akkor dicséretes a szellemi fejlődésed. Viszont ha 1949-ben, akkor valahol végzetesen elakadt ez a folyamat nálad.
papa.49
@Csizmás Kond: A ,,Gripen,, svéd gyártmányú harci repülőgép, amivel az az aprócska probléma van SOHA NEM PRÓBÁLTÁK KI ÉLES HELYZETBEN, MAGYARUL LÉGICSATÁBAN, a másik gép az amerikai F16 több ezer példányban építették a fél világ ilyen gépekkel védi a légterét, azok a gépek amit az amik felajánlottak Európában állomásoztak, és minden szükséges technikával fel voltak szerelve és kompatibilisek voltak az Unióban alkalmazott fegyverrendszerekkel is...
A hazugovics által mindenki véleménye ellenére beszerzett gépek még kommunikálni se tudtak az EU. irányítórendszerével, azt is utólag kellett beszerelni beléjük...SÉTAREPÜLÉSRE AZ ÁTVÉTEL UTÁN TÖKÉLETESEN ALKALMASAK VOLTAK!!!
Toby
@tivoli: 1/ A jenkiknek kereskedelmi érdekük gatyába rázni patkányisztán korrupt hatóságait !
2/ Az étolaj-.ügy világosan megmutatta.
3/ A jenkiknek nem "hirtelen lett fontos" a patkányisztáni korrupció, hisz 2012-be n már adtak jelzést, de a főpatkány és csicskái nem foglalkoztak vele, mert a csókosok koszos nyakát kellett volna elvágni ! A mai napig nem cáfolta senki a patkánykormányból, hogy a jenkik segítséget is felajánlottak ! Nem kellett - vajon mért ?
4/ Csak a vakoknak és debileknek lehet eladni azt, hogy a jenki jelzés, majd a következmény azt jelzi, hogy "gyarmatként" tekintenek a jenkik Magarországra !
5/ Az első eset 1990 óta, hogy egy nem ugri-bugri királyság nyíltan emel kifogást az elharapózott korupció tárgyában !
Van korrupicó az önkormányzati pályázatoknál, az állami pályázatoknál, az uniós pénz szétosztásánál és minden olyan területen, ahol nem működik a tisztességes versenyeztetés, de ez nem lehet azonos azzal, hogy a "mindig volt - és mindig lesz" elve szerint csak legyinteni kellene !
Nehogy már egy gengszterállamot segítsenek építeni a jenkik !
tivoli
@Toby: ma, 19:18
Ott messzi jenkiországban mitől olyan fontos a magyar gazdaság? Csaknem néhány amcsi cég érdekében lobbizik az USA külügy? Vagy valami más van a háttérben?
Toby
@Csizmás Kond: Úgy tűnik, nagyon nagy segítségre szorult katonapolitikai témában - ezért figyelj jól:

Anno a Magyar Néphadseregnek egyetlen egy feladata volt, Ausztrián át - Fürstenfeld irányában - belépni Észak-Olaszországba és a Szovjet Déli-Hadseregcsoport teljes feltöltéséig és deszantozásáig tartani a területet !
Ez 24-48 óra ! A Kárpátokon túli területeken még békeidőben is állandó harckészültség volt, de Csehszlovákia nyugati részén és az NDK-ban is !
A Magyar Néphadsereget az oroszok alkalmasnak találták a megjelölt feladatra, de készenlétben voltak az orosz "szakértők is " Székesfehérváron - állandó készenlétben. A nyugatra telepített KGB és GRU ügynökönek állandó feladatát képezte a NATO harckészültségében bekövetkezett változások észlelése és azonnali jelzése, a polgári - és hadikikötők, a vasútforgalom, a légiforgalom és a közúti szálltásokban bekövetkezett mennyiségi változás észlelése !
Magyarországon is állomásoztattak harcászati atomrobbanófejeket. Ezeket csak szovjet gépekre tették volna, a nehézbombázó alakulatok gépeit kivéve, valamennyi szovjet harcászati vadászgép alkalmas volt atombomba szálltására és célbajuttatására, még az elavult MiG-21-es is ! Az összes harcigépük alkalmas volt füves futópályák használatára.
Ezért volt felvonulási terület Magyarország ! Mentsd el magadnak !

- A jenki barátságra hogyan kényszerítenek bennünket ? Érkezhet az okfejtés !

- Az eddigi magyar kormányoknál miért nem bukott ki akkora korrupció, hogy már a jenkik is megsokalták ? Azért, mert a gengszerkormány felől érkezett az a pofátlanság, hogy haveri alapon jenki kereskedelmi cég alkalmazzon kamuállásban
csókos cimbiket - hatalmas pénzért !
Toby
@tivoli: Nem csináltak belőle titkot: - étolaj-ügy, amiről a sajtó tudhat és a kapcsolódó korrupció !
Vagy a nemzeti korrupcó nem korrupció ?
Toby
@Csizmás Kond: A Gripen éles helyzetben még soha, sehol nem bizonytott, ha jól tévedek, összesen 3 országban áll alkalmazásban.
A Gripen-tárgyalás szünetében Orbán és Pintér négyszemkötzt tárgyalt a folyosón, majd a jelenlévő fideszesek meglepetésére is, Pintér a Gripent jelölte meg győztesnek ! További milliárdokért tették NATO-kompatibilissé a gépeket !
Hogy mik vannak - mi ?
( Keresd meg a Kanadai Magyar Hírlapban a sztorit, akkor nem itt kell csodálkoznod ! )
tivoli
@Toby: ma, 19:46
Milyen érdekeltségei vannak konkrétan az USA külügyének a Bunge céggel, hogy képesek megtámadni a magyar adóhivatalt? Talán csak nem lettek lefizetve, hogy ugyan már, legyenek szívesek odahatni a magyar étolajforgalmazókra, mert miattuk nem kell a mi Floriolunk.
Toby
@tivoli: Akár ez is lehet, azonban az ige úgy szól - a nyilvánosságra került ige - hogy amerikai tulajdonú céget környékeztek meg nem portások és segédmunkások egy kis haveri segítségre, hatalmas kesért állásba juttatáshoz, fing beosztásban.
tivoli
@Toby: ma, 20:08
Szerintem ez kamu. Ha így volna, egyszerűen vissza lehetett volna utasítani, minden további nélkül, és nem nemzetközi botrányt kanyarítani az ügyből.
Itt az volt a probléma, hogy a Floriol étolaj nem ment úgy ahogy elképzelték, mert a szegényebb magyarja az olcsóbb étolajat vette. Ebből következik a feltételezés, hogy ÁFA csalás történhetett, mert egyébként nem tudták volna olcsóbban adni. Tehát, ha a magyar ez ellen tüntet, maga ellen tüntet. Veheti majd a jóval drágább olajat.
Toby
@Csizmás Kond: Lemaradt: ma, 18:08-as írá-sodra még egy válaszka.

Az pusztán technikai kérdés, honnan érkezik az olaj és a foldgáz, de jegyezd meg: mi, az oroszoknak fizetünk és senki másnak ! Orbán ezért ment Putyinhoz nyalogatni, nehogy úgy járjunk, mint az Ukránok, ahol vagy van gáz - vagy nincs, mert egymásra mutogattak, ki tartozik kinek, mivel és mennyivel !
Toby
@tivoli: Lehet, hogy kamu, mindenesetre a kitiltás egy olyan tény, amelyet nyilván indokolni kell és az az érzésem, hogy a jenkik nem dobálóznak a kitiltásokkal, különben előzetesen a segítségüket sem ajánlották volna fel !
bencemacska
@tivoli: De ki lehet maradni!
És a kis országok közül mindig azok járnak jobban, akik semlegesek tudnak maradni!
tivoli
@Toby: ma, 20:54
Nem vagyok benne nagyon biztos. Tiszta politika az egész, erőfitogtatás.
Csizmás Kond
@Toby: Ember te még a lövészároknál tartasz ?
Ma amár nem kell kifutópálya nem kell lőtáv nem kell fell e masírozás, ma már van számítógépami ha kell harcol ha nem sakkban tart.
...ennyit a hadseregről.
A korrupció az amcsi olajcégeknél kezdődött és ma is ott van csak még van aki elhiszi az ellenkezőjét. Persze biztos vagyok benne, hogy a nagy pénztologatásban a mieink is kivették a részüket viszont azt a rengeteg génmanipulált kukoricából előállítoptt olajat valahogy csak el kellett adni...persze erről te nem is hallottál...
...és vissza a repülőkhöz. Mint mondtam, nem vagyok jártas repülési ügyekben de azt azért biztosra veszem, hogy ha a svédeknek jó akkor az nekünk is jó, sőt . Az, hogy nem volt háborús bevetésen még nem jelent semmít és remélem mostanság nem is lesz legalábbis mi az ittenieket jelenti. Az amcsik meg jó vólna ha hazahúznának az édesanyjuk búbánatos valagába és ne más nemzeteket sodorjanak háborúba a pénzéhségükkel.
Orbán pedig Putyinnal a déli áramlatról tárgyalt mert akkor a gázat direkt tőlük tudtuk volna venni. Ezután is orosz gázzal fogunk fűteni csak lehet hogy azt már a töröktől vagy még kitudja kitől vásároljuk.
Desischado
Toby-nek van igaza. Nem akarom leírni, mert egyetértek vele. De ha az oroszok orbánra hivatkoznak, abból nekünk lesz bajunk, ha Amerika egyszer besokall! És akkor az Uniót még nem is említettem!
Csizmás Kond
@tivoli: A bunge milliárdos nagyságrendben árúsította a génkezelt kukoricáből előállított olajat amit csak gázolajként szabadott volna felhasnálni nálunk.
tivoli
@Csizmás Kond: ma, 21:28
Éppen ezért mély kussban kéne lennie ennek a nagyon tisztességes, korrupció mentes, csöppet sem profithajhász amerikai cégnek. Hol van ehhez a emberiség elleni bűntetthez a NAV ügy súlya?.
tivoli
@bencemacska: ma, 22:37
Abból nem hagynak minket kimaradni. Mindig is műveleti terület voltunk, ha tetszett, ha nem. De a lakosság nagy része is tartozni akar valahová, csak olvasd végig a kommenteket. S aki nem akar, azt lefasiztázzák, nácizzák.
Toby
@Csizmás Kond: Röviden:

- a svédeknek nyilván jó a saját gyártású harcigép, mert nem kell megvásárolni, nekünk viszont meg kellett - na, ez a nemmindegy !
Toby
@tivoli: "Milyen érdekeltségei vannak konkrétan az USA külügyének a Bunge céggel, hogy képesek megtámadni a magyar adóhivatalt?"

Fejtetőn kérdezel ! Miért nem fogadta el a "magyar adóhivatal" a felajánlott informatikai segítséget az ismert korrupciós ügy/ügyek feltárása és az érinzettek bíróság elé állítása tárgyában ?

Teljesen átveszitek az orbáni mafla dumát, a "báncsák a magyarokat" meg a "új hidegháború " !
Máshol miért nincs új hidegháború, miért csak patkányisztán főpatkányai fejében van ?
Orbán nem csak Paks miatt simul Putyinhoz, hanem az onnét másolt, de nemzetinek álcázott politikai "egyhúron pendülés" végett is, miközben "nem leszünk gyarmat" és hamis függetlenségről gagyog akkor, amikor uniós hitelekből és támogatásokból él az ország, mindeközben ellenség az unió !
Ha nem ezt hívják elfajult skizofréniának, akkor semmit !
mate03
@papa.49: Igazad van! Aki le van szarva az ne ugráljon! Mert úgy jár mint a fagyott béka!
Csizmás Kond
@Toby: S ejsze a másikat ingyér adták volna ?
tivoli
@Toby: ma, 08:11
Milyen segítséget? Kinek? Miért?
És miért kell Amerikához simulni, ha egyébként világviszonylatban sem jóindulatukról ismerkszenek meg?
Csizmás Kond
@tivoli: és vajon amerika miért nem a délamerikai államokból akar boldog gazdag és demokratikud jólétet faragni ?
tivoli
@Csizmás Kond: ma, 10:32
Ez jó kérdés! Hirtelenjében nem tudok mit mondani. Talán a diaszpóra miatt?
Nem tudom.
Csizmás Kond
@tivoli: ...mert a közvetlen közelében nem szeretne konfliktust...
tivoli
@Csizmás Kond: ma, 11:24
Azért koccintottak volna a Raul Castróval? Vagy csak a ruszkit akarják bosszantani?
Csizmás Kond
@tivoli: Hát persze, mert ugye sosem lehet tudni...:)
bencemacska
@tivoli: Például azért, mert az amerikai elit zöme európai emigránsok leszármazottaiból áll!
Problémás népcsoportnak nem ők számítanak, hanem inkább az afro-amerikai ill. latin-amerikai bevándorlók.
No és a dél-amerikai kábítószer felvevő piaca is elsősorban az USA, ez sem teszi túl szimpatikussá őket!
Toby
@Csizmás Kond: Nem, azonban az egy bevált technika, bizonyított, NATO komp.-lis gép !
Toby
@tivoli: N em ártana, ha időnként olvasgatnád a nagyvilág híreit, mert akkor már tudnád - és a patkánykormány sem tagadta - hogy a jenkik mintegy két éve segítséget ajánlottak a NAV-nak !
Elég szar úgy társalogni, ha nem vagy alapvetően tisztában a történésekkel. Nyálazd át a kitiltási balhéra vonatkozó netes infókat, mindent megtalálsz ami a tárgyban készült, többek között a - qrmány által sem tagadott - segítség felajánlását ! No és azt is, hogy a patkánykormány még csak nem is legyintett a felajánlott segítségre ! Utóbb meg veri a taknyát, hogy senki nem tud semmit, majd "cetlizik" amelyről kiderül, hogy nem az !
tivoli
@Toby: ma, 15:42
Ez engem kurvára nem érdekel ez az egész, és engem ne is akarjon senki megmenteni, csak majd ha én kérem.
Egyébként hazudnak éjjel-nappal. Mindennek még az ellenkezője sem igaz, csak oltani kell a polgárokkal, hátha kialakul valami államellenes zendülés. Oszt jöhet Ukrajna példája.
tivoli
@bencemacska: ma, 15:10
Ezt mindenki tudja. És éppenhogy ők azok, akik rendet akarnak tenni az óhazában. A problémáikat igazán hagyhatnák az itt maradottakra és leszármazottaikra. Majd ők megoldanák a békés egymásmellett élés elvét figyelembe véve. Az egész világ nyugodtabb lenne.
bencemacska
@tivoli: Nemcsak magyarok vannak, hanem ott van egész Európa. Kicsiben lejátszák az európai politikát. Persze az ő arányaik és befolyásuk nem biztos, hogy azonosak az Európán belüli erőviszonyokkal!
Az egyes nemzetek valóságos lobbiharcokat folytatnak egymással szemben!
tivoli
@bencemacska: ma, 16:36
Óhaza alatt nem csak Magyarországot értettem, hanem a kontinenst. S hogy mekkora a befolyásuk? Nos azt szinte naponta tapasztaljuk.
bencemacska
@tivoli: Én M.o-ra gondoltam, azért szövegeltem!-:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.