Bűncselekmény hiányában az ügyészség elutasította a jobbikos Novák Előd feljelentését, amelyet az MSZMP utolsó és az MSZP első elnöke, Nyers Rezső ellen tett - írja a Magyar Nemzet és a Magyar Hírlap szerdai számában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Feladatott Előd , de nem jött be , pedig a birkáknak tápnak , jó lett volna .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gulyasgyula
@Hofipisti: Szerintem pont ezért nem kerülnek hatalomra mert még mindig a kastollas csendőröket üldözik .A biróság is csak nevetségesé teszi magát mint a Biszku Béla ügyben .Nem érdeklik az embereket az ilyen ügyek mikor a Simon Gábor a Hagyó és még az isten tudja hány ügy ami az elmult 10-évben történtek képtelenek befejzni az adófizetők elvárásának megfelelően .Ennek a baromnak fogalmasincs miért végezték ki Nagy Imrét ..
Desischado
La voilá! Íme a jobbik! Ennek a kis nyamvadéknak nincs jobb dolga?!
mate03
@lópicigáspár: Erre minden lehetőség adott!Csak élni kell vele! Mert ez a szarágyú,megérdemli!
gulyasgyula
@mate03: Aztán mire megy vele nem tudom Nyers Rezső hány éves de elég idős ahoz ilyen majmok véleménye ne érdekelje ..A orzság nagy része is inkább azt szeretné tudni mi lessz holnap nem hogy mi volt 1956-ba..
nezelodo
Remélem ez a felelősségre vonási láz megmarad a jobbiknál de sokkal nagyobb eredménnyel, a közeljövőben elbucskázó kártékony társaság elszámoltatásánál is.
gulyasgyula
@nezelodo: Annyi eszük sincs hogy ilyen igéreteket tegyenek még ha nem is tartanák be ,sok adófizető kis ember vár egy tisztességes kormányra ..Egyszer csak lessz ilyen ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.