Ha nincs a baloldali összefogás, akkor Török Zsolt, az MSZP Kiskunhalasi Választókerületi Társulásának elnöke, egykori országgyűlési képviselő szerint lett volna esélyük a tavalyi választásokon. És nem keresne ilyen rosszul.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Bocsika, Zsoltika !!!
Mekkora tragédia az, amikor a közmunkás
kézhezkapja a 22800, vagy a 47000 Ft-ját ???
Most legalább a saját börödön érzed...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Csak egy-két dolgot felejt el: vidéken, számos helyen megelőzte az MSZP-t a Jobbik. Ennek én nem örülök, de tény. Budapesten számos helyen megelőzte őket a DK. Most akkor mire volt esély? Ahol egyedül indultak, mint az EU-s választásnál, csúfosan megbuktak. Tényleg nem értem, ezek az emberek hol élnek?
Meine Ehre heisst Treue
@wagabund: Hogy az ilyen ingyenélő dolgozzon, főleg azután, hogy megízlelte a semmittevés ízét???
wagabund
@Meine Ehre heisst Treue: jólvanna...én csak próbálok neki segíteni. mégiscsak furcsa lenne közmunkán a szavazói közt...bár lenne miről mesélni.

ja, az azért érdekelne, hogy listás, vagy egyéni választáson jutott be...? mert baromira nem mindegy.
tökyke
Pedig Kiskunhalason teremnek jó politikusok ( Lásd Zuhslag Janika ) . Csináljatok Zsóti közösen egy " szaladjunk el a lével " Kft-t. Úgy okosban... úgy szocista módon... Megér pár évet. Két év után te lehetsz benn a fiú.
prime777
Elmondanám,hogy itt kár ezen vitatkozni.Mindegyik politikus ingyenélő.Akármelyik párt tagja légyen.Mindegyik abban érdekelt,hogy mint ingyenélő rakjon el nagyon sok pénzt semmi munkával és kénye kedve szerint uralkodhasson.Nagyon nagy baromnak kell lenni ahhoz ,hogy még mindig higgyünk nekik legyen szó akár a Jobbikról.Ők most azon tepernek,hogy meglehessen nekik az ami a szociknak vagy a fidesz-nek megvan/volt.
Aki politikusnak megy annak van egyfajta természete.Abban a világban csak is hazugsággal és sunyisággal lehet előbbre jutni.Aki oda téved az olyan ember is.
Szóval nincs új a nap alatt.Nem akarom ,hogy bizonyítson már egyik új párt sem.
Mind egyforma.Aki ezt nem hiszi el az nem itt él és olyan naiv mint egy tizenéves éves tini.
panellproli
Ez ugyan az , mint mikor a híres színészek és zenészek panaszkodnak hogy 50 eFt a nyugdíjuk! Csak azt felejtik el hogy végig dorbézolják az életüket, adót nem fizetnek a haknik után. Aztán haláluk után kiderül hogy több 10 MFT-os örökségen marakodnak a rokonok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.