Ha nincs a baloldali összefogás, akkor Török Zsolt, az MSZP Kiskunhalasi Választókerületi Társulásának elnöke, egykori országgyűlési képviselő szerint lett volna esélyük a tavalyi választásokon. És nem keresne ilyen rosszul.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Bocsika, Zsoltika !!!
Mekkora tragédia az, amikor a közmunkás
kézhezkapja a 22800, vagy a 47000 Ft-ját ???
Most legalább a saját börödön érzed...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Igazi Trebics
Zsótika! Innen szép nyerni!
Hajrá Zsóti!!
wagabund
Erre mondják: rossz lóra tett...

Az Ő esetében nem érvényes az az egyszerű kapitalista hozzáállás, hogy ennyit ér a piacon?

Mert sok volt képviselőt megvett a piac, elég jó áron. ...és semmi köze az árhoz, hogy szocialista...a tudást fizetik meg. (na jó, talán a kapcsolatokat)
wagabund
Még annyit: ezzel a 66e Forintos keresettel nem dicsekednék...ez nagyon sokat ront a megítélésén...nem sajnálat, lesajnálat lesz ebből...
Ezt nem mondta neki senki, ennyire nincs jó tanácsadójuk? Legalább az új kopasz elnökük búcsúzáskor: Zsoltikám...tartsd a szád.
Levendula
Egyszerű a képlet, át kell menni a fidesz-be...
volvós
Bocsika, Zsoltika !!!
Mekkora tragédia az, amikor a közmunkás
kézhezkapja a 22800, vagy a 47000 Ft-ját ???
Most legalább a saját börödön érzed...
Clavigo
Zsóóti,,,,egymást ütöttétek ebben a rohadt nagy összefogásban.Kicsit "szálkásítasz ",,,oszt elmész dolgozni. A 66 ezerrel még szerencsés is vagy.
Senara
Szépen élt eddig , szépen kereset eddig , szépen meghízott eddig . Biztos nem annyiból él ezután . Megélhetési politikus volt azt hitte élete végéig hizlalja potrohát a semmiért . Utánozta meseházit , kaján kívül a szakálka nyírása volt a legfőbb gondja , amitől még mulatságosabb lett a megjelenése , félszólalását komolytalanná tette a kinézete .
nemjoezigy
De még mindig nem tudja meg ez a volt megélhetési politikus, hogy milyen az amikor az embernek nincs tartaléka, nincs biztos anyagi háttér, nincs mihez nyúlni.
Ez a 66 ezer nem ugyanaz a 66 ezer, amiről én beszélek. Az ő általa emlegetett 66 ezer, az olyan mint a tetű fideszes 47 ezre, amikor tele volt a hűtő, a rezsi előre fizetve és a napi kávén, viskin kívül mást nem kellett venni.
Mobil123
Azért ne hogy már megsajnáljam!!! Tetszet volna félre tenni akkor amikor a 10 x ennyit kereset! Sokan még ennyit sem keresnek havonta!! (és esélyük sem volt tartalékolni)
coni
Ha jól emlékszem éppen Török volt aki titokban kicsempészte a hamisított bajai felvételt. Mennyit kapott azért, hogy elárulta az MSZP-t?
keresztapa
Ez az MSZP hálája! Ki mennyit érdemel!
bretagne
Képzelje el, kedves Török Zsolt, van olyan család, aki ennyiből él.
human
Köszönjük Zsolti a véleményt. Legalább tudjuk, hogy veled sem vesztett sokat a köztársaság.
human
És persze gyanítom, hogy az ilyen megélhetési MSZP politikusok mentek szembe Gyurcsány 2006-os reformprogramjával. Ők voltak, akik a számok kozmetikázását választották a jó fizetésért, mint az őszinte, bátor politikát az ország érdekében.
Ja, és Zsoltika a Bajai botrány után jobb, ha inkább a szájára ül. Neki legalább lehetősége lehetett volna előbb tájékozódni és utána eldönteni, hogy hiteles felvételt kaptak-e.
papa.49
Nem tudom miért, de nem tudom sajnálni a palit, talán mert soha nem volt szimpi nekem, vagy azért mert párszor odaxart ahonnan enni kapott...
wagabund
@human: @human: igen, ezt jó tudni.

(választott, vagy listás képviselő volt-e a versenyző?)
Nil
az mszp ott bukott amikor nem állt ki Gyurcsány mellett
már sosem győzhetnek - saját magukat ítélték bukásra
talán majd egyszer lesz egy valóban szocialista érzelmű a nép érdekeit szem előtt tartó párt ... vagy szervezet ... vagy szakértői kormány
picike
doldozzon kicsit és kész ezt szokták mondani oszt jónapot! csak a pénz hiányzik hát dolgozzon a multra fátylat ossza be az több mint 47 ezer ha jól osztod kenyéren és vizen élhetsz te is
kukac50
47 ezer is elég lenne Neki,vagy a munkanélküli segély 22500, Tanulja meg beosztani.
JAJMÁR
Miből jön ki ez a 66ezer, talán a minimálbér? Fura, lehet, hogy inkább valami megbízási díj féle, de nem számít ! Ez az összeg kevés, mindenkinek, neki is.
A különbség, hogy ő alig több, mint egy éve él ebből - ha ebből él - mások pedig már régóta, és vannak, akiknek ez elérhetetlen vágyálom :(
(Tény, hogy magasabb szintről lesüllyedni nagy megrázkódtatás, de talán hasznos tapasztalat egy politikus életében:))
picike
@JAJMÁR: dolgozzon hozzá én is régen 3 müszakot vittem ennyi és lesz több pénze senkinek nem modják mennyiből éljen hogy éljen meg
JAJMÁR
@picike: 18:07 Igen, nem ártana megmártani az életben a többi politikust sem :)
picike
@JAJMÁR: áruló ja volt ő a bajnainak na de egy haza árulónak se lehet hinni se nép árulónak az áruló az áruló marad
Desischado
Nagy kaland, sokan még ennyit sem kapnak. Azért nagyon szeretném, ha fideszesek is kipróbálnák!
adrenalink
Kezdjen ráhangolódni egy kecskére...:-)
EcsiAntal
@kukac50: Ugye nem hiszed el amit mond --ez az ember még életében nem mondott igazat --kakivá lopta magát a 8 év alatt --
Meine Ehre heisst Treue
Sajnálom, ha ráérek.
Ennek meg sem kellett volna jelennie...
kkalman
Zsóti, te kis megélhetési! Még sokat is kapsz, ahhoz képest, hogy mennyi ideig nem csináltál semmit. El kellene menni dolgozni, mert gyanítom, ezt a 66 ezret nem a munkádért kapod.
Juhász István
Zsolt! Még korábban, te egri voltál! Mit keresel most Kikunhalason? Oda irányitottak, vagy oda nősültél? Mi történt körülötted? Kikunhalas is Magyarország része, igaz, de te mindeddig a pártod egri csoportjának voltál a tagja. ...Változik a világ,... és vele mi is...
iteo
Végre annyit keresek mint egy politikus!
wagabund
@Meine Ehre heisst Treue: na ez az...miért engedte megjelenni ezt a cikket? mi lehet a célja?

azt azért nem ártott volna közölni, hogy két diplomával, és angol/francia nyelvtanári képesítéssel sem tud elhelyezkedni...most jár OKJ-s hegesztőtanfolyamra, talán segítenek a jóemberek.

Úgy mellesleg az alumíniumhegesztők aranyárban kelnek el..megbecsült emberek mindenhol...
a (volt)képviselő akár külföldön is dolgozhatna, hamár van nyelvvizsgája..
Január
@wagabund: Te is jól tudod, hogy nyelvvizsga és nyelvtdás/alkalmazás tekintetében óriási különbségek vannak.
Egy nyelvvizsga még nem jelenti azt, hogy megállja a helyét éles helyzetben is.
Ne legyen nyelvvizsgája, de ne tudják eladni az adott nyelvi környezetben, ez a lényeg.
Amúgy fenemód tudom sajnálni ezeket a megélhetési politikusokat, legalább megtapasztalják a mindennapi életet .

Amúgy pedig nagyon jó üzenete van ennek a dolognak, megszívlelendő a többi megélhetési politikus részére is. "Ne mássz túl magasra, mert Isten néha megrázza a fát."
Egyszer fent, egyszer lent.
vukkocska
Csak egy-két dolgot felejt el: vidéken, számos helyen megelőzte az MSZP-t a Jobbik. Ennek én nem örülök, de tény. Budapesten számos helyen megelőzte őket a DK. Most akkor mire volt esély? Ahol egyedül indultak, mint az EU-s választásnál, csúfosan megbuktak. Tényleg nem értem, ezek az emberek hol élnek?
Meine Ehre heisst Treue
@wagabund: Hogy az ilyen ingyenélő dolgozzon, főleg azután, hogy megízlelte a semmittevés ízét???
wagabund
@Meine Ehre heisst Treue: jólvanna...én csak próbálok neki segíteni. mégiscsak furcsa lenne közmunkán a szavazói közt...bár lenne miről mesélni.

ja, az azért érdekelne, hogy listás, vagy egyéni választáson jutott be...? mert baromira nem mindegy.
tökyke
Pedig Kiskunhalason teremnek jó politikusok ( Lásd Zuhslag Janika ) . Csináljatok Zsóti közösen egy " szaladjunk el a lével " Kft-t. Úgy okosban... úgy szocista módon... Megér pár évet. Két év után te lehetsz benn a fiú.
prime777
Elmondanám,hogy itt kár ezen vitatkozni.Mindegyik politikus ingyenélő.Akármelyik párt tagja légyen.Mindegyik abban érdekelt,hogy mint ingyenélő rakjon el nagyon sok pénzt semmi munkával és kénye kedve szerint uralkodhasson.Nagyon nagy baromnak kell lenni ahhoz ,hogy még mindig higgyünk nekik legyen szó akár a Jobbikról.Ők most azon tepernek,hogy meglehessen nekik az ami a szociknak vagy a fidesz-nek megvan/volt.
Aki politikusnak megy annak van egyfajta természete.Abban a világban csak is hazugsággal és sunyisággal lehet előbbre jutni.Aki oda téved az olyan ember is.
Szóval nincs új a nap alatt.Nem akarom ,hogy bizonyítson már egyik új párt sem.
Mind egyforma.Aki ezt nem hiszi el az nem itt él és olyan naiv mint egy tizenéves éves tini.
panellproli
Ez ugyan az , mint mikor a híres színészek és zenészek panaszkodnak hogy 50 eFt a nyugdíjuk! Csak azt felejtik el hogy végig dorbézolják az életüket, adót nem fizetnek a haknik után. Aztán haláluk után kiderül hogy több 10 MFT-os örökségen marakodnak a rokonok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.