Áder János köztársasági elnök bejelentette hétfői sajtótájékoztatón, hogy Környezeti Fenntarthatóság Igazgatóságával bővült a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH). Az új igazgatóság vezetője Kőrösi Csaba, korábbi ENSZ nagykövet lesz. Kiemelt feladat a klímaváltozással kapcsolatos nemzetközi megállapodás meghosszabbítása és elősegítése.

Feltöltő: kornytech
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Egy újabb sóhivatal, mert van még jó néhány kedvenc, akiknek nem jutott jól fizető állás és bizonyára van még néhány lézengő fusbalos?
karma1
Nekem meg inkabb az jon le, hogy olyan szervezetet akarnak csinalni, akik kifejezetten a Parlament "kornyezetvedelmet" kell, hogy ellassak...:o)))

Talan ugyanis f@snak a varhatoan erosbodo tuntiktol...
(Szamomra figyelemremelto, hogy a teli szunet alatt ilyen gyorsan dontottek egy ujabb teljesen felesleges, lathatoan csokosoknak letesitett sohivatalt...:o))))
kornytech
Én meg úgy látom, hogy habár a korábban önálló Környezetvédelmi Minisztériumot megszüntették, illetve beolvasztották, most létrehoznak egy igazgatóságot a Köztársasági Elnöki Hivatalban. Ez mindenképpen pozitív.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.