A megyei műveletirányítási rendszer 2012-es bevezetése óta évről évre 20 százalékkal csökken a tűzesetben elhunytak száma – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) helyettes szóvivője kedden az MTI-vel.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Helyette megfagytak, éhen haltak vagy belehaltak a kezeletlen betegségeikbe ...
Végül is nem a halál a legrosszabb ami egy emberrel történhet- becstelen törvényeket megszavazni sokkal rosszabb
73
Ezt a rákosi dumát!Hülyítik a népet rendesen!Inkább arról mesélj.Mióta felállították ezt a műveletirányítási központot,5-10-20 percekkel megnőttek a vonulási idők.1-2 kivétellel eltekintve.Sosem volt"tűzoltókat"ültettek oda,vagy épp bukottakat.Nem egyszer hatalmas hibákat elkövettek,aztán gyorsan"át írták az időket",hogy őket ne vonják felelősségre.A tűzoltókat meg szitkozódva várták a lakosok,mert a pár km távolságra lévő helyszínre fél óra alatt értek ki.Lehetne az ilyen eseteket naphosszat sorolni.De a lényeg az,hogy az okf-et fényezni kell,pedig a szar,szar marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.