Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap nevű sajtótermék munkavállalója nem „fekete öves sperma” meg „retek proli mikroblogger”. Kifinomult úriemberként kikéri magának a média olyan álhíreit, melyekben csak „cseszegetik a kormányt, a Fideszt, és persze mindenekelőtt Orbánt”,…

Forrás: likeus.blog.hu
Feltöltő: szegedimarton
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@1magyar: Rosszabb, ez még valamit ért is az újságíráshoz, (Munkásőr)...
73
Megint megszólalt a világ esze!A nagy Magyar polihisztor.Mit tudhatunk Mi?Mi Magyar emberek,akik becsülettel dolgoznak,adóznak.Neveljük a gyerekeinket,segítünk nekik,hogy a mai világunknál jobb legyen nekik.Ezek vagyunk Mi,"prolik".Drága jó édesapádnak(nem ismerem amúgy)a sok millió spermája közül,egy nagyon hülye,idióta,dilettáns és kitartó volt.Mert abból lettél te.De fogalmazhatnék úgy is,mint az egyszeri ember.Apukád inkább kisszéknek állt volna neki,mert az legalább nem árthat senkinek.Ellentétben veled,te"nagy magyar"retek!
73
Ja!Majd elfelejtettem.Miért nem arról írtál,amit az arab terrorista haverjaid műveltek tegnap Párizsban?Vagy ilyenkor nem a haverjaid te"nagy magyar"barom?Ui;a kockás kendőt hordod a fejeden ilyenkor is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.