Szigetvári Viktor, az Együtt – A Korszakváltók Pártja ügyvezető társelnöke felszólította a kormány és a Fidesz-KDNP vezetőit, hogy azonnal fejezzék be a civilek zaklatását, a demokraták és támogatóik fenyegetését.

Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője a HírTV P8 című műsorában azt mondta, az országvédelmi akciótervnek része lehetne az is, hogy kiderüljön, ki húzódik meg a mostani tüntetések mögött – hívta fel a figyelmet Szigetvári, hozzátéve: Rogán Antal szerint a demonstrációk valójában nem civil megmozdulások, és rejtély, hogy ki finanszírozza ezeket és milyen érdekből.

A társelnök úgy fogalmaz, hogy a fenti kijelentések alapján okkal feltételezhetnénk, hogy Rogán Antalnak elgurult a gyógyszere, de a helyzet nem ez. Az ilyen nyilatkozatok egy előre megírt forgatókönyv részei, ez a forgatókönyv pedig nem más, mint Orbán Viktor illiberális államának kiépítése, az ország putyinizálása, a szabadságért kiálló civilek besározása és a magyar polgárok megfélemlítése – írja a politikus.

Szigetvári Viktor ezért felszólította a kormány és a kormánypártok vezetőit, hogy azonnal fejezzék be a civilek zaklatását, a demokraták és támogatóik fenyegetését. Az utcákon a magyar polgárok tüntetnek, mert felismerték, hogy a kormányuk nem értük van, hanem ellenük fordult. A félelemkeltés és az elnyomás nem fog működni, legfeljebb keményebben eszközökkel söpri majd el őket a polgárok jogos haragja – írja.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A civilek nyilvánosságra hozták az elszámolásukat rögtön a tüntetések után. A CÖF 3 éve ígéri ugyanezt, lehet erre gondolt Rogán. A tüntetések professzionálisnak és költségesnek a legnagyobb rosszindulattal sem mondhatók.
karma1
rogantonyonak nemcsak hogy elgurult a gyogyszere, de rosszabb: magabol es a fideSS-bol indul ki, mivel nekik egy csomo penzukbe kerul a teljesen "spontan" szervezodesu COF ide-oda kuldozgetese. Igy aztan azt gondolja, hogy valaki(k) szerveztek, PENZT BELEOLVE peldaul az internetado elleni es az azota tortent demonstraciokat egyarant.
Desischado
El sem tudja képzelni ez az elmeháborodott, hogy az embereknek elegük van belőlük! Azt hiszem tonyónak sem ártana egy Grazi kezelés!
Senara
A birkáknak szól arrogáns szereplése . Csapataink harcba állnak mindenkivel , de a komcsik pénzt nem kímélve tüntetést szerveznek ellnünk .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.