Orbán Viktor szerint a gazdasági bevándorlás rossz, ezért a hazájukat gazdasági okokból otthagyóknak Magyarország nem tud menedéket nyújtani - a miniszterelnök erről az M1 Híradó tudósítójának beszélt vasárnap Párizsban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Még szerencse, hogy a gazdasági okokból Unortodoxiát otthagyó magyarokat más országok befogadják.
Senara
Bizony Anglia már tesz ellene , korlátozza kelet európai bevándorlók szociális juttatását . Míg pártunk és kormányunk szavazatokért juttatást ad Ukrajna és Románia "állampolgárainak "
mariaberta
Ez már csak azért is érdekes, mert a magyarok ugyancsak "bevándorolnak" Amerikába, Angliába, Kanadába. stb.
De szeretném tudni, Romániából, Ukrajnából és más országokból "pénzért vásárolt " Magyarországra bevándorlókkal mi a helyzet? Nem rég mondta egy kormánytag, "rövidesen egy millióval több lesz Magyarország lakosainak száma. " Most akkor, hogy is van ez a bevándorlás?
wagabund
Nem véletlen, hogy a PISA felmérés szerint a diákok szövegértése gyalázatos..hátul kullogunk a felmérés szerint.

A gazdasági okokból kivándorló hazánk fiait-lányait összemosni az Orbán által emlegetettekkel, az bizony finoman szólva is szövegértési probléma (illetve nemakaromérteniazértse)
Nekem is mondták, mint tízszeres bérért dolgozó fehérembernek, hogy mi európaiak csak szolgák vagyunk... (igaz, amit csináltunk, az jó volt, örültek neki, mert semmihez sem értettek)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.