Érzékeny lelkűek szíveskedjenek mást olvasni. Köszönöm. Rogán Antal "országvédelmi akcióterv" címen meghirdetett micsodájának részét képezi az a kérdéskör, miszerint ki finanszírozza a "civil tüntetéseket". Ezt neki, a kormánynak és az országnak jogában áll tudni, mert csak így védhető meg az ország az egyre gyakoribb támadások ellen. Mondja ő. Nekem is vannak kérdéseim.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bercifiu
Talán kilépett a Fideszből, s új tervet készít az ország megmentésére? Jaj de szép volna.
73
Nagyon jó a cikk,és sajnos igaz is!A rogánról meg annyit,hogy egy büdös bunkó,remélem lógni fog!
Hellcat
Nagyon jó írás. Mondtam már én is többször, hogy a politikusok fizetése legyen az előző évi átlagkereset...akinek nem tetszik az mehet a versenyszférába. A fideszben ülő semmirekellők éhen döglenének, mert semmihez sem értenek...rendes munkahelyük se volt soha.
papa.49
Max 2 X. minimál bér, akkor legalább a saját farkán érzi a csalánt, így könnyű a mienkkel verik, ők röhögnek mi meg siránkozhatunk, azt is lexarják...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.