A korábbi belvárosi polgármester arra kíváncsi, honnan van pénze a kormány ellen tüntetőknek. Mi a helyében mélyen hallgatnánk. A 2010 óta szerveződő kormányellenes tüntetéseknek, legyen bármilyen civil vagy pártközeli csoport az elindítója, van egy sajátossága, ami a korábbi demonstrációkra nem volt jellemző: az, hogy többségében elszámolnak a bevételekkel, és ezt az interneten teszik közzé a szervezők. Ez a gyakorlat nem kötelező, hiszen miért ne szervezhetne valaki a saját pénzéből tüntetést, ahogy például pártok is tartanak rendezvényeket, nagygyűléseket – és ezzel sincs semmi baj. Persze attól, hogy valaki közzéteszi a kiadásait, nem lesz minden automatikusan független, de még legális sem. Viszont máris ezerszer átláthatóbb működést biztosít a kormányellenes civileknek, mint mondjuk az V. kerületi önkormányzatnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Én és szerintem a választók igen nagy hányada, pártszimpátia nélkül is kíváncsi, még ha titkosítják is ezek a suttyók, hogy honnan volt pénz a fidesz három milliárd forintos pártkassza negatív mérlegének pozitívra fordítására, a CÖF "kirándulók" és az akkor még szimpatizáns lengyel barátaik utaztatására, a nejlonszatyros átutalásokra, hogy az alattomos propagandájuk működhessen, hogyan lehetett fedezni az adófizetők izzadságszagú forintjaiból a Rákosit megszégyenítő brossúra hadjáratot? A háromszáz forintos népszavazás csak filléres ügy volt a most konzultációs levél nélkül a torkunkon letolt sarcokhoz képest. Miért nem hirdeti a rezsiszilárd a fű alatt megszüntetett gyes alatti, könnyített kereseti lehetőség megadóztatását, és a többi alattomos "nem megszorítást"? igaz, minek, majd az adóbevalláskor úgyis pofára esnek a gyanútlan rajongók és a saját híveik is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Ha lehetne 10 ,,tetsziket,, nyomnák!!!
Bercifiu
Én meg kíváncsi lennék, hogy a családnak miből telt az összefogásra.
Tónikám! Te az én beosztottam vagy, tehát hátrább az agyarakkal.
Desischado
@pbalage: Király volt a kép, köszi!
Amúgy engem is érdekelne, hogy ennek a kis hazudós tonyónak honnan van ennyi pénze?! Inkább ezzel kéne kezdeni tonyó! Jobb lenne, ha kussolnál! Tényleg rinocérosznál vastagabb bőr van a pofádon, az biztos!
kkalman
Tolvaj Tonyókám, ideje lenne a családi összefogás című esti mesét lecserélned valami hihetőbbre. Ez nemcsak rád vonatkozik, hanem az egész fitymasz-álkereszénydemokrata bagázsra is. Esetleg az igazat?
mate03
@Toby: 50.évre titkosították! Mert ez a birka nép megérdemli!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.