Miért kellett a lapnak meztelenül ábrázolnia Mohamed prófétát és a lehető legalpáribb eszközökkel kigúnyolni a kereszténységet, illetve "izraelita testvéreink" hitét? - kérdezi a Márfi Gyula érsek, aki liberális embernek tartja magát, és nem szeretne "az ultraliberális újságírók véleménydiktatúrájában" élni. Szerinte a Charlie Hebdo-féle túladagolt szabadság az, ami öl. Emellett természetesen elítéli a terrorcselekményt és imádkozik az áldozatokért.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Ez még mindig elenyésző ahhoz,amit pápisták csináltak az elmúlt 2000 évben.Arról nem beszélsz te retekházi fityeszes nyaligátor?Pedofília,inkvizíció,náci bűnösök bújtatása,stb.Demokrácia van,te köcsög pap,ha nem tudnád?!Ugyan olyan mocsok féreg vagy,mint azok a gyilkosok.Csak te a reverenda mögé bújsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.