A Vs.hu azt írja, mivel több adományt gyűjtöttek össze a kormányellenes tüntetések szervezői, mint amennyit aztán elköltöttek, Tényi István az V. kerületi Fidesz tagja az ügyészséghez fordul.

A VS.hu-nak is megküldött bejelentés szerint a Tényi úgy számol, hogy az október 26-i internetadó elleni, illetve a november 17-i, adóhivatal előtti tüntetés szervezőinek összesen több mint egymillió forint adóköteles jövedelmük keletkezett.

„Nem lehet tudni kik, mikor, kiknek pontosan mennyi összeget mire, milyen célra adtak át” – írja Tényi az ügyészségnek, amelyet arra kér, hogy vizsgálják meg a csoportok képviselőit és gazdálkodását, amennyiben pedig bűncselekményre utaló jeleket látnak, a NAV bevonásával indítsanak nyomozást.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Ez ám a fityeszes demokrácia!Ha valami,valaki nem tetszik ezeknek a retkeknek.Rögtön ráakarják küldeni a navot vagy tekket.A saját csalásuk,lopásuk meg természetes!Fityesz nyighajok,tessék most pofázni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@nyanya001: Egyszerűen nem értem,hogy bizonyos emberek hogy tudnak ilyen mélyre süllyedni? Ha a mostani tüntetéseket vesszük,itt az emberek nem pénzért vonultak! Inkább pénzt adtak a további szervezésre!Ha a CÖF-nevű bagázst nézem ,akkor ők a mi adóforintjainkból ,fizették a Lengyel, a Magyarul már alig beszélő Románokat,a vidékről busszal és vonattal felutaztatott,bér tapsolókat! Akkor hogy is van ez? Kit is kellene feljelenteni?
Főlökött
Ez a rosszéletű, csak puffog. Több mint 1 misi :) Még azt sem tudja, hogy az több mint 2 volt :)
Amúgy minimálisan elvárható lenne a fidesznyikektől is, hasonló típusú elszámolás, de ők megtehetik azt, hogy nem teszik - avagy a nagyi, család dotálta megy.

imgfrm.index.hu/imgfrm/4/1/7/6/BIG_0012684176.jpg
Linna
Nem értem: még mindig nem elég nekik, amit összelopkodtak? Vagy ennyire irigyek? Gondolom, még nem értek véget a tüntetések, mert még igen sok van a rovásukon, tehát legközelebb legalább lesz mivel kezdeniük. Ha nekünk nem fáj, amit fizettünk, akkor neki miért? Mert tőle inkább elvennénk, ha tudnánk, de ők "legálisan"(?) nyúlják le a pénzünket, akkor is, ha nem akarjuk.
Legyen már ennek vége, mindenki a saját zsebében kotorásszon, mert véletlenül még valami másra fog rátapintani...
nyanya001
@mate03: Nagyon is egyértelmű megakarják félemlíteni a tüntetőket
csípi a fülüket az Orbán takarodj ezeknek a nyaloncoknak !
A Rogánra, a Lázárra, meg a Szíjjártóra nem akarják ráküldeni a NAV -ot
akiknek naponta növekedett a vagyonbevallásuk de szerintm még most sem
tartalmazza az igazi vagyonukat, hogy a Lázárról már ne is beszéljek !
kukac50
Tényi tudhatná,hogy az a pénz már adózott jövedelemből lett összeadva, és az nem a szervezőké,hanem a tüntetőké! Ami kimarad azt a következő tüntetésen fel lesz használva! Tartalékunkat rábízzuk a szervezőkre mert a következő tüntetésen nem biztos, hogy tudunk adni!
A kormánynak és a kormánytagoknak KUSS a pénztől!
TASzSz
+ a lézerjaninak hogy lett kastélya, stb. ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.