Nem túl aktívak a magyar európai parlamenti képviselők a statisztikák szerint, pedig ugyanúgy megkapják a sokmilliós havi juttatásaikat, mint az eminens külföldi kollégáik – írja a Blikk.

Az élbolyban egy magyar politikus sincs, a többség ráadásul a sereghajtók között található az aktivitásuk alapján rangsoroló lista szerint. A 21 küldöttünk közül 17-en a 750-es mezőny második felébe szorultak. Akad olyan is, aki csak azért nem végzett a lista végén, mert minden szavazáson ott volt.

Bocskor Andrea a Fidesz színeiben került az EP-be, de három felszólalást leszámítva semmilyen teljesítményt nem tudott mérni neki az Európai Parlament (EP) működését monitorozó független szervezet, a mepranking.eu – olvasható a lap cikkében. Ők egyébként a felszólalások számát, az indítványok és javaslatok számát, valamint a szavazások számát figyelik.

A 620. helyen szereplő Ujhelyi István (MSZP) igazságtalannak érzi a listát. – Én vagyok az egyik legaktívabb magyar képviselő, mégis hátul vagyok, mivel nem minden aktivitás szerepel a számokban, így a bizottsági munkák, fogadóórák sem – fogalmazott a képviselő.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
De inkább közmunkásbért, hiszen a közért dolgozgatnak! Ennyiből is meg lehet élni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
73
Na ez az igazi siker történet!Magyarország jobban teljesít,Magyarország kormánya megbízásából.
Linna
@radios45: Ajjaj, szerintem azt sem tudnák, hogy melyik végén kell megfogni a lapátot :(
Nem jók ezek semmire!
papa.49
@Linna: Árvíz esetén cölöpnek még használhatóak, bár gerinc nélkül ott se állnák meg a helyüket...
kkalman
@papa.49: Egy két colos vascsövet fel lehet dugni nekik a gerincük helyére, hogy úgy nézzenek ki, mintha lenne nekik gerincük.
dr. prédikátor
Ezek N E M dolgozni mentek oda hanem a sok milliós fizetésért!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.