Sokáig közös üzleti érdekeltsége volt Habony Árpádnak és a Századvég Gazdaságkutató Intézet elnökének, valamint a helyettesének – tudta meg az RLT Klub Híradója.

A Heim and Partners Capital Group nevű céget 2010-ben jegyezték be, majd 2014-ben megszüntették. Heim Péter, a Századvég elnöke azt mondta a Híradónak, hogy minden adót és díjat befizettek a cég után, amelynek nem volt "értékelhető" üzleti eredménye.

Közös cége volt Habonynak és a Századvég-vezérnek

Habonynak eddig csak egy cégéről lehetett tudni, a Színes Tinták Bt-ről, amelynek évek óta nem volt bevétele. Heim Péter viszont nem ehhez az egyetlen luxemburgi céghez kapcsolható. A Belváros-Lipótváros Ingatlanfejlesztési és Vagyonkezelő Zrt-t teljes ingatlanvagyonával felvásároló Praefinium Fund Heim Péterhez köthető.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nana, ez a penzmosas fo szabalya: hozz letre egy fantom ceget, legyen minden papiron megtamadhatatlanul lefedezve, nem baj, ha nem csinalsz semmit sem, csak a kotelezo adokat idoben fizesd be, tedd a ceget egy ido mulva vesztesegesse, mentsd ki belole a benne levo TISZTARA MOSOTT penzedet, es szuntesd meg a ceget.

A legnagyobb penzmosoja az orosz maffianak sesztak volt, a 700 -ceget bejelentve egy lakcimre... Erre mondta Hofi, hogy "Ugyeeeees...:o))))"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@human: No, ki a TEK vezetője??
Természetesen Hajdú János korábban Orbán főtestőre és a fityesz biztonsági igazgatója volt, innen nevezték ki a TEK alapítójának és vezetőjének.
Semmi összefonódás, semmi mutyi.
eszegfu
@zöldszem: A Gucci táskát -- gondolom én -- legalább 10-20 évig használja és azért adhatott ki ennyi pénzt... de, ha ez igaz lehet, hogy ez a számomra is sok pénzből egy üveg alkoholt vett, már az urizálás netovábbja!! Ezek szerint mégsem az ellenzék "hergeli" a népet, hanem a kormánypárttal kapcsolatban lévők, azaz ők maguk!
eszegfu
@mate03: De a fényevők nem élnek ilyen "hosszu" életet... viszonylag hamar kimulnak.
De az is megesik, hogy a fényevők között is más "kaszthoz" tartoznak.
F_Viktor
@eszegfu: Elvonul a tüntetők előtt a Guccival, mert a nemzet Raszputyinja tudja, hogy bármit megtehet míg az általa befolyásolt személyek hűen teljesítik minden "tanácsát".
eszegfu
@F_Viktor: Sajnos ez is benne van a pakliban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.