Mobiltelefonos technológiát felhasználó megoldással korlátozták a lifthasználatot Komló hét tízemeletes társasházában, hogy a közös költséggel elmaradó lakókat fizetésre szorítsák – írta a Népszabadság.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Juhász István
Megyek rokonlátogatásra, a rokonom a 10.-en lakik. Beszállnék a liftbe, inditanám, de az én mobilszámomról nem indul el...basszus, most caplathatok a 10.-ig perszhogy GYALOG. VAGY...várok egy kicsit, és egy másik lakóval együtt, majd az ő mobilszáma beazonositása után, együtt fellifizünk. Jó, nem?
gödörben
Jó megoldás a másik szomszéd megvárása, de a családtag is lejöhet és együtt fel lehet menni.
Lehet ez nem jó megoldás a nem fizetők fizetésre ösztönzésére, de valamit azért kellene tenni, hogy a rendesen fizetők érdeke védve legyen és ne az ő befizetett pénzükbő pótolják a költségeket a nem fizetők helyett is. Sajnos ez a gyakorlat, mert gyorsabb és járhatóbb, mint pereskedni a nem fizetőkkel.
Valahol el kéne már jutni oda, hogy ha használok valamit azért fizetni kell. Nálunk is a fölöttünk lakónak a felújításra volt pénze, de a vízdíjat és a közös ktg-et például nem fizeti, pedig mindketten dolgoznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.