Sokáig közös üzleti érdekeltsége volt Habony Árpádnak és a Századvég Gazdaságkutató Intézet elnökének, valamint a helyettesének – tudta meg az RLT Klub Híradója.

A Heim and Partners Capital Group nevű céget 2010-ben jegyezték be, majd 2014-ben megszüntették. Heim Péter, a Századvég elnöke azt mondta a Híradónak, hogy minden adót és díjat befizettek a cég után, amelynek nem volt "értékelhető" üzleti eredménye.

Közös cége volt Habonynak és a Századvég-vezérnek

Habonynak eddig csak egy cégéről lehetett tudni, a Színes Tinták Bt-ről, amelynek évek óta nem volt bevétele. Heim Péter viszont nem ehhez az egyetlen luxemburgi céghez kapcsolható. A Belváros-Lipótváros Ingatlanfejlesztési és Vagyonkezelő Zrt-t teljes ingatlanvagyonával felvásároló Praefinium Fund Heim Péterhez köthető.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nana, ez a penzmosas fo szabalya: hozz letre egy fantom ceget, legyen minden papiron megtamadhatatlanul lefedezve, nem baj, ha nem csinalsz semmit sem, csak a kotelezo adokat idoben fizesd be, tedd a ceget egy ido mulva vesztesegesse, mentsd ki belole a benne levo TISZTARA MOSOTT penzedet, es szuntesd meg a ceget.

A legnagyobb penzmosoja az orosz maffianak sesztak volt, a 700 -ceget bejelentve egy lakcimre... Erre mondta Hofi, hogy "Ugyeeeees...:o))))"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
Luxemburgban mosták a pénzt három évig, közben bőszen simonoztak. Hát így lett átverve sok magyar választó.
karma1
Nana, ez a penzmosas fo szabalya: hozz letre egy fantom ceget, legyen minden papiron megtamadhatatlanul lefedezve, nem baj, ha nem csinalsz semmit sem, csak a kotelezo adokat idoben fizesd be, tedd a ceget egy ido mulva vesztesegesse, mentsd ki belole a benne levo TISZTARA MOSOTT penzedet, es szuntesd meg a ceget.

A legnagyobb penzmosoja az orosz maffianak sesztak volt, a 700 -ceget bejelentve egy lakcimre... Erre mondta Hofi, hogy "Ugyeeeees...:o))))"
m.macskosz
@karma1: És, sajnos ezt csak Te látod ilyen tisztán a messzi távolból,
a milliónyi megvezetett fidesz fannak itthon fogalma sincs róla...:(
bencemacska
Ezek szerint tényleg Heim az egyik kitiltott!!!
karma1
@m.macskosz: Gondolhatod, hogy eleg szomoru is vagyok emiatt,...:o((( Mert ennek az arat az a kisember fizeti meg a nyomorult kis fizetesebol, akik otthon elnek.@m.macskosz:
m.macskosz
@bencemacska: Ezt már imitt-amott olvashattuk. dr.Heim Péter, Giró-Szász András,
73
Azt nem értem,hogy ilyenkor a fityeszes agyhalottak,miért nem védik meg ezeket a"jóra való"párt katonákat?
F_Viktor
@karma1: Ó, a kis Guccis-offshore-lovagok milliárdjait megfizették a Zemberek Eltolcsy 32 új adójában...
Toby
"amelynek nem volt "értékelhető" üzleti eredménye."

Magyarul:- pénzmosoda volt a cég ! Csak ma szokásos...
Senara
@73: tegnap, 22:40 --- Mert nem lehet visszatámadva , komcsizni , Ferizni meg libázni ja meg elmúlt 8 évezni . Valakik nagyon beletalálnak ,n em törődve a perrel fenyegetéssel .
eszegfu
Rákerestem a cégre a Cégközlöny hirdetményeiben, az elektronikusan letétbe helyezett éves beszámolókra, a céginformációkra, de semmi nyoma ennek a társaságnak... pedig, ha valaha M.o-n "tevékenykedett", és "minden adót és dijat befizettek a cég után", akkor csak azt tudom feltételezni: itthoni, tehát a megszüntetés ellenére is valahol csak kellene valamit találnom... Ha mégis csak külföldi székhelyü cég, akkor pedig nem M.o-nak fizette be az adókat, és akkor ne döngesse a mellét, hogy ő milyen becsületes, jól fizető állampolgár!
soljanka
Jó, jó, de én még mindig nem tudom, hogy akkor miből él Habony???
Senara
@soljanka: miből él Habony ... napfényevő , játékautóját kiteszi a napra és locsolja , belvárosi ingatlanra , nincs ötletem .
Linna
Ne ezt mondogassák mindig! Arra vagyok kiváncsi, ha valakinek sehonnan nincs jövedelme, akkor miből él ilyen nagy luxusban.
Hirdetés: Kisnyugdíjamat elcserélném arra a láthatatlan, nullás jövedelemre.
m.macskosz
@soljanka: Az önkormányzat utalja a segélyt neki: 22.800,-forintot havonta...:))
coyote3
Amikor a férgek közösen üzletelnek :)
papa.49
Az ellenzéknek most kellene vernie a vasat, de nagyon, hogy végre valami kiderüljön ebből a méretes állami maffiából, természetesen valamennyi résztvevő számára vezetőszáron történő vezetgetés mellett!!!
human
A hír24-en egy felvételen Habony kedélyesen kezet fog a TEK vezetőjével. Én nem értem, hogy valakinek hogy lehet olyan haverja, aki nyugdíjasokat bántalmaz. Hogy nem fordítanak neki hátat?
F_Viktor
@human: Azért, mert mind, egytől egyig bűnöző!
human
@F_Viktor: Hát ha a TEK is pacsizik a Habony-félékkel, akkor nem csoda, hogy olyan is előfordulhat, hogy a rendőrautó hátsó ülésén mérgezésben kimúlik egy koronatanú.
F_Viktor
@human: No, ki a TEK vezetője??
Természetesen Hajdú János korábban Orbán főtestőre és a fityesz biztonsági igazgatója volt, innen nevezték ki a TEK alapítójának és vezetőjének.
Semmi összefonódás, semmi mutyi.
eszegfu
@zöldszem: A Gucci táskát -- gondolom én -- legalább 10-20 évig használja és azért adhatott ki ennyi pénzt... de, ha ez igaz lehet, hogy ez a számomra is sok pénzből egy üveg alkoholt vett, már az urizálás netovábbja!! Ezek szerint mégsem az ellenzék "hergeli" a népet, hanem a kormánypárttal kapcsolatban lévők, azaz ők maguk!
eszegfu
@mate03: De a fényevők nem élnek ilyen "hosszu" életet... viszonylag hamar kimulnak.
De az is megesik, hogy a fényevők között is más "kaszthoz" tartoznak.
F_Viktor
@eszegfu: Elvonul a tüntetők előtt a Guccival, mert a nemzet Raszputyinja tudja, hogy bármit megtehet míg az általa befolyásolt személyek hűen teljesítik minden "tanácsát".
eszegfu
@F_Viktor: Sajnos ez is benne van a pakliban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.