A hazánkban működő muszlim egyházak vezetői számolnak az ellenük irányuló gyűlölet megerősödésével a párizsi vérengzés után. Egyúttal reagáltak Orbán gazdasági bevándorlókat elítélő nyilatkozatára is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
NIncs mitől tartaniuk. Ekkora hülyeséget Európában csak Orbán mondhat:)) Még ő sem érti, hogy mit takar a gazdasági menekült fogalma.
Gebedjek meg, ha én is értem:))
36
@KERKA: Belegabajodtak már az ideológiákba, amiket folyamatosan gyártanak. És egyre többet, egyre gyorsabban gyártják őket. Nem tagadhatják, a Fideszen-KDNP-n belül teljesen széttagolódtak, összezavarodtak. Már önmagukat sem értik. Őrület. Nem nyerő. Viszont ha a Jobbik rendezett tud maradni, az emberek hozzájuk menekülnek.
KERKA
@36: Viszont felfoghatom úgyis, hogy akik állami kötvényt vásárolnak nálunk, azok lehetnek akár gazdasági menekültek is:))
De arról elfelejt nyilatkozni Orbán, hogy mennyi is az a gazdasági menekült, aki innen az országból kifele menekül_LONDONBA? (külföldre) 500 ezer?
Az éremnek 2 oldala van.
36
@KERKA: Új országot építünk! Vagy valami ilyesmi jelszó volt egyszer. Nem? Gondolom Orbán azt akarja hogy a szegény magyar menjen csak világgá, aki meg kifizeti az összeget, az lesz az új magyar-kaukázusi-ázsiai polgári réteg. Ma olvasom, hogy a magán egészségügyet, a külföldiek és a hazalátogató magyarok, a gyenge forinton, előszeretettel igénybe veszik. Szóval aki itt marad magyar, az röghözkötött jobbágy is marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.