A MAGYAR ÁFIUM ELLENI AKCIÓZÁS KÉZIKÖNYVE!! =)) A kormánynak még határozottabban és még egyértelműbben kell a nemzeti szempontokat érvényesíteni mind az Európai Unió­ban, mind a világ bármely más részén. Elmondom, szerintem mi a leghatásosabb módszer a Fidesz–KDNP számára a Magyar Péter által kezdeményezett ellenzéki mozgással szemben. Illetve elmondom először, hogy szerintem mi nem hatásos. Az, hogyha őt elsősorban személyében, karakterében támadjuk. Ezt már megtettük. Ez csak akkor hatásos, ha olyan plusztények kerülnek még napvilágra, amelyekből az derül ki, hogy Magyar Péter szörnyűséges gazember.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A MAGYAR ÁFIUM ELLENI AKCIÓZÁS KÉZIKÖNYVE!! =))

Így kell harcolni Magyar Péter ellen
Még határozottabban és egyértelműbben szükséges érvényesíteni a nemzeti szempontokat.
Fricz Tamás

A derék fő CÖFka tudja, hogy kell eljárni az ilyen gaz árulókkal szemben. aki nem elég elkötelezettek és nem győzettek meg „nem volt elég azt megtudni a választóknak Hajdú Péter Varga Judittal készült interjújából, hogy mit művelt a feleségével.” által. Tanácsolja, hogy: „azt kell mondani: van itt egy figura, aki csúnyán elárulta a Fideszt, a kormányt,”!
De nem ám csak úgy a levegőben konkrét forgatókönyvet is ad hozzá: „ki kell deríteni: mennyire és milyen mértékben segíti őt a szokásos külföldi hálózat Soros Györgytől az Action for Democracyn át az amerikai nagykövetségig és a demokratákig, akár a davosi elitig, s erről konkrét tényeket és bizonyítékokat kell szolgáltatni a társadalmi nyilvánosságnak. Ez oknyomozó és egyéb típusú munkát igényel, de ennek nagy a jelentősége.
A CÖF, amelynek én is egyik vezetője vagyok, már megtette az első lépéseket ebben az ügyben, így rákerült a plakátokra Magyar Péter, mint aki szintén a guruló dollárok egyik kegyeltje. ” =))
KisTehen
mindenki tudja, hogy ner péter csak egy nagypofájú pest bnkó
Dr. Proktor
Harc, harc, harc, ...
Hol az a békepárt, amelyik annak hírdeti magát?
Pusztai
Mindent elmond a fidesz aljasságáról: HARColni mások ellen akik mást gondolnak, és KARAKTERGYILKOLNI EZERREL!
Ezt teszik 98-as választás óta akkor ezért rühelltem meg a fideszt és tettem magamnak tíltó listára: soha nem szavazok rájuk!
DR PRÉDlKÁTOR
@KisTehen: te is itt dolgozol, more, ahol ezek a főnik?

Felelős kiadó: Kálmán Erika, elnök-vezérigazgató

Főszerkesztő: Néző László

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.