Leköltözött vidékre a vidékfejlesztési államtitkárság: ezekben az ügyekben mától Kecskemétre kell menni. Orbán Viktor ezt egyedi kísérletnek nevezte, aminek az eredményét izgalommal várja. Az MSZP szerint romlik majd az államtitkárság hatékonysága, mert a dolgozók fele felmondott a költözés után.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
O.V. "izgalommal várja egyedi kisérletének eredményét." De bakker! Ez nem egy tudományos-müszaki kutatás, melynek akár eredménye is lehet! Nem tudom az arányokat, de mondjuk a hivatal fele elvesztette állását (körülményei miatt nem tudta vállalni), és akkor ugyan Kecskeméten lesz néhány uj munkahely, de kérdezem: van ennyi szakember ott? Sok pénzbe kerül ez az áttelepités és ha mégsem sikerül, akkor vissza Budapestre?!
Sziszifusz
Magyarországot kísérleti labornak tekinti, csak nehogy egyszer, a laboránsok hozzá nem értése, és az anyagok ellopása miatt, az felrobbanjon. Az ország csődbe jusson. A veszély nagy, mert amint már érezhetjük több kísérlet kudarcba fulladt. Persze a kormányzati kommunikáció ódákat zeng a nemlétező sikerekről.
karma1
Legkozelebb kiserletezhetne azzal, mi tortenik, ha konnektorba pisil?Szerintem MEGRAZO elmenyben lesz resze!
bundi
ha a kísérlet bebukik, semmi gond a hülye adófizető állampolgárok majd felköhögik...oszt jónapot...
eszegfu
@Sziszifusz: Lassan akár receptre is fel lehetne iratni a fehér botot, mert annyira vaknak néznek minket! Én is tele vagyok aggodalommal!
Senara
Máshol izguljon . mandiner.hu/cikk/20130502_orban_tarlost_ugratta_a_buszon költöztetés ennek a tovább fejlesztet változata . Ejnye de szép épület tegye fel a kezét aki másra szeretné használni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.