További jelek mutatnak rá, hogy Orbán Viktor tényleg levette a kezét a jobboldai médiáról – olvasható a Népszabadság pénteki cikkében.

A találkozó egyik résztvevője elmondta, kénytelen-kelletlen tudomásul vették a miniszterelnök döntését, miközben a Magyar Nemzetnél már megy a számolás, hogyan tudják pótolni a tavaly egymilliárd forintra rúgó, állami hirdetésekből származó bevételt.

A lapnak több forrás megerősítette a VS.hu előző napi értesülését, miszerint a miniszterelnök azt jelentette be: nincs több állami hirdetés a baráti médiában, mostantól a közszolgálati média a kormány fő kommunikációs csatornája. Név nélkül nyilatkozott az egyik résztvevő, aki azt mondta, tudomásul vették Orbán kijelentését, de azért nem olyan egyszerű ez. A kormányfő az egyeztetésen állítólag azt is mondta, számára a lojalitás a legfontosabb, és erre a köztévé elég neki. A találkozón egyébként ott volt a Simicska Lajos-féle médiabirodalom több prominense: Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet és Hír TV tulajdonos-főszerkesztője, Borókai Gábor, a Heti Válasz, illetve Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője, valamint Gajdics Ottó, a Lánchíd Rádió főszerkesztője.

A Magyar Nezmetnél októberben volt áremelés, majd leépítés, a Hír TV-nél pedig szintén voltak elbocsátások, és több magazinműsort is megszüntettek.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Aki nem lép egyszerre pártunk és kormányunkkal az nem kap támogatást , legapróbb kritika is megbocsájthatatlan . Értve vagyunk ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Attól tartok Orbánnak nagyon meg fogja érni az új hír-tv-be fektetni és kicsit magára haragítani a régit. Lehet, hogy minden idők legkeményebb pártmédiáját üzemelik be március 15-én, azon a napon mikor 1848-ban sajtószabadságot követelt a nép.
A 12 pont 1. pontja: "Kivánjuk a' sajtó szabadságát, censura eltörlését."
hu.wikipedia.org/wiki/12_pont
Van pofabőr vastagon.
Juhász István
A Hir TV- ben gyakorta szereplő, ősz hajó, gülüszemű , a listán egyébként is megjelenő lapvezető, a nevét nem irom le----meg a többi, mostantól INGYEN fogja fényesre koptatni a nyelvét?? Eddig kapták a jó lóvékat, idáig érthető. Most mi lesz? Ingyen senki sem REKLÁMOZ... na jó, ez nem reklám, csak MAGYARÁZKODÁS, de azt is el kell valakinek végeznie. Sejtésem, beállnak az ATV mellé, és innentől azonos hangnemben ÉRTÉKELIK az ország helyzetét. a politikusok döntéseit, és talán... talán még komoly kritikákat is meg fognak fogalmazni. Ja, és el fog tűnni a szóhasználatukbol, a " KOMCSI, BAALIBERÁLIS " kifejezés...
coyote3
Nyugi seggnyaloncok, szárnyal a gazdaság és ott van a közmunka...
Desischado
Remélhetőleg most megtanulják a saját bőrükön, mire mentek a se..g nyalással! Ha van egy kis eszük, innentől elkezdik kiteregetni a kormány disznóságait! Még a nézettségük is nőne! Remélem, orbán úgy jár velük, mint az RTL-lel!
bakegya
@human: már megmondta,neki elég ennyi is-S HA TÁMADJÁK AZ LESZ RÁ A VÁLASZA -
ez A NEMZETIEGYÜTT MÜKÖDÉS ÁLLAMI TELEPOPÁZMÁNYA( az teknős pfázmányára mintázva hungary-kummmmmmm...)Mint minden amit eddig kicsináltatott a kétharmatosokkal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.