Harminchatan pucoltak fél éven át egy háromszáz méter hosszú árkot a Baranya megyei Gyöngyfán. A falu első embere nem bírta tovább.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@keresztapa: Egyetértek!
valaki azt írta, hogy a közmunka rabszolga munka! lehet, de hogy másként kicsordul az összes árok a kosztól, bedobált hulladéktól, az biztos. persze nem fél évig csak azt kell csinálni 300 méteren. és igazad van! rengeteg egyéb fontos tennivaló van mindenütt!
keresztapa
@csa-csa: Ha valaki a valós helyzetet nem képes felismerni, hogy hol mit lehet vagy lehetne közmunkával javítani az élhető környezett tételéért, ott a felismerés hiánya miatt, értelmetlen munkának minősíti azt a munkát, amit őneki kellene értelmes munkává tenni. Ha valaki értelem hiányos, attól a közösség hiába vár el értelmi munkatevékenységet.
73
Szegény polgármester 3 hónap után rádöbbent a fityeszi baromságra.Osztot-szorzott:lemondott.
dömdödöm
miért ? szélesítették az árkot . :-))
keresztapa
@csa-csa: Tudod mindég van aki csak azért se, az elfogadható érvelést veszi tudomásul, hanem hipokrita magatartását igazolja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.