Nemcsak a külképviseleteknél, hanem a minisztériumban is radikális változások történnek. Eközben Szijjártó Péter külügyminiszter futsallos csapattársainak egy részre munkát kapott a külügyi tárcánál.

Csak a pénteki nap folyamán 16 új nagykövetet nevezett ki a kormány, de további átalakítások is várhatók: 113 külképviseletből 74 helyen lesz változás. Szijjártó Péter szerint ezzel lerakják az új magyar külpolitika alapjait, amelynek feladata, hogy a külügy jobban tudja támogatni a magyar gazdaság növekedését. Eközben a külügyi tárcánál minden negyedik dolgozót elbocsátanak, összesen 220 embert fognak lecserélni, míg Szijjártó Péter futsallos csapattársai közül néhányan állást kaptak ugyanitt. A Párbeszéd Magyarországért párt EP képviselője, Jávor Benedek azt nyilatkozta az RTL híradójának: a mostani külügyesek szakmailag tapasztalatlanok, felkészületlenek.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Futsallos fiúk és szopós kurvák előnyben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Na, ennyit a külügyről! Tisztára egy futballpálya! Fiúk, egy cseppecskét nem kéne valamit a diplomáciához is konyítani? Vagy az már felesleges? Elég nyaloncnak lenni?
Desischado
@Horizont: Elég szomorú, hogy igazad van!
Amy
@Desischado: Eléggé megtömték a zsebeiket, minek már olyan ember aki ért is azon kívül valamihez is?? Lopni tudott mindegyik!!
Juhász István
Nyilvánvalóan ki kellett ebrudalni azokat, akik még értették is, amit csinálnak, nehogy fölöslegesen belepofázzanak az új külügyi politikába. Meg aztán. igy több lesz a támogatás is, jövőre lehet, hogy 2/3.-os döntéssel bekerülhetnek akár az NB. I.-be is
herczeg0210
Szíjjártó pirospulóveres Péter összes futsalista társa már ott van, mert ez így van rendjén, ha nem a barátaiban!!! /Még a TV2-től is kapott egy piros pulóvert emlékül, anno/
világlátó
Semmi sem tart örökké. Ez a cirkusz sem. A vak vezet világtalant tipikus esete ez, de nem csak a külügyben, így van ez minden téren. A feladat világos. Változtatni kell. Szerencsére sem Európában, sem a tengeren túlon nem tudnak mindenkit leváltani, kicserélni.
A kármentés sokba fog kerülni, de bár már ott tartanánk.
Azért érdemes figyelni, mire jutnak az újak. Talán van erre valami apparátus, aki rögzíti a lépéseket, annak következményeit. Mert a számvetésnél mégiscsak tények, rögzített események szükségesek majd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.