Először féléves gyerekét dobta ki az Attila utcai körfolyosós ház belső udvarára a 44 éves férfi, majd ő is kiugrott utána a negyedikről. Mindketten meghaltak.

Egy fiatal nő féléves gyermekével a nagymamánál volt látogatóban. Párja itt támadt rájuk, és egy hangos vita után végzett a babával és önmagával is.

"A látványt soha nem felejtem el. Egyikük sem mozdult, vértócsa volt körülöttük. A gyermek olyan volt, mint valami játék baba. De a keze még meleg volt. A rendőrség és a mentők is pár perc alatt kiértek. Egy óráig próbálkoztak az újraélesztéssel, hiába – mesélte a Borsnak az egyik lakó.

Az Attila úton a megölt csecsemő középkorú nagymamája lakott, aki két éve élt itt bérlőként, s akihez lánya, a huszonéves Barbara látogatóban járt.

Börtönből szabadult a csecsemőjét a gangról kidobó, majd magát utánavető férfi

Itt találta őket a szombaton délelőtt fél tizenegy körül érkező 44 éves, szigetszentmiklósi O. György, a gyermek apja. A fiatal, húsz év körüli édesanyával vitába keveredett, feltehetően magával akarta vinni a gyermeket. A veszekedés közben a férfi elvesztette a fejét, és a gangról ledobta a ház egyik belső udvarára Ádámkát, majd ő is a mélybe vetette magát.

Az egyik lakó szerint mindez az édesanya szeme láttára történt. Őt kórházba szállították, feltehetően idegösszeomlást kapott. A nagymama lakását rendőrök őrizték, akik délután fél hatig, a helyszínelés idejére lezárták a házat, csak a lakókat engedték be.

A Bors úgy tudja, hogy O. György néhány napja szabadult a börtönből. Azt nem sikerült megtudni, hogy milyen bűncselekmény miatt került rács mögé.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equilibrium
O. György...44 éves
fiatal...húsz év körüli nő
fél éves baba
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
oncogito
@bencemacska: - tudod, előtte azért van kilenc hónap terhesség is...
bencemacska
@oncogito: Beleszámoltam, akkor is "csak" másfél évet lehetett max. börtönben! Azt meg nem lehetett gyilkosságért, gyilkossági kísérletért, rablásért kapni.
Azt akartam közölni, hogy nem lehetett egy haramia!
tivoli
Lehet, hogy nem is az apja volt az apja a gyereknek. Erre nem gondoltatok?
oncogito
@bencemacska: - ugyan, egy hajléktalan megöléséért simán. Sőt, börtönbe sem kell hozzá kerülni.
Sajnos, az igazságszolgáltatás kis hazánkban gyalázatos.
De persze, ebből még nem lehet semmit következtetni arra, hogy miért ült az apa.
Kár, hogy nem ült még egy darabig...
kkalman
Nyugodjanak békében az elhunytak! A csöppség is és az apa is! A családnak meg mielőbbi megnyugvást ez után a tragédia után!
Vizual
Azt hiszem mi is igy járunk, hogy egy örült kidob bennünket az emeletről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.