A vasárnapi zárvatartás márciusi életbe lépése miatt sem a kertészetek, sem pedig a barkácsboltok nem nyithatnak ki vasárnaponként, de a plázák nagy részének sem fogja megérni.

Az RTL Klub híradója szerint aki ezentúl vasárnap szeretne kertészkedni vagy barkácsolni, annak előre kell bevásárolnia, mert a kertészeket és a barkácsboltokat is érinti a kötelező vasárnapi zárvatartás.

A kertészetek különösen nehéz helyzetben lesznek, hiszen nekik a növények locsolása miatt mindenképp be kell járniuk vasárnap is, de ha ekkor nem árulhatnak, veszteségesek lesznek. Pedig bevételük 30-40%-a a hétvégi nyitvatartásból származik.

A plázák közül nagy valószínűséggel csak azok lesznek nyitva, ahol működnek szolgáltatások, például éttermek és mozi is, különben nem éri meg az üzemeltetés – a fűtés/hűtés, a takarítók és a biztonsági őrük fizetése. A vasárnapi zárvatartás március 15-e után fog életbe lépni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez a kormány a hülyék gyűjtőhelye !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
A szerelőnek biztos van - a gégecső se hipp-hopp megy tönkre, de ha igen van szigetelőszalagom - a szifonnal meg azon kívül hogy ki kell takarítani időnként nem tudom mi baj lehet hogy azonnali cserére szorul.
Az áruházak elég sokáig nyitva vannak esténként- munka után nyugodtan be lehet vásárolni ha az ember készül valami nagyobb felújításra- de ki szokott barkácsolni annak minden van otthon - majdnem - de ha nem ott vannak a bolhapiacok ahol nagyon olcsón lehet vásárolni sokszor új dolgokat is - ami megmaradt egy felújítás vagy építkezés után.
A tapasztalatom az hogy annak nincs otthon semmije, aki amúgy is szerelőt hív vagy mesterembert még egy szög beveréséhez is
Tekla
@micfild: Nem értem a nagy , hajcihőt. Előre gondoskodom arról , amire szükségem van. Nem lehetünk ilyen béna nemzet, hogy egy ebédhez nem tudunk bevásárolni, a tervezés hiánya miatt. A falvakban semmilyen üzlet nincs, nálunk már két éve. És még mindenki megtudta oldani sírás, rívás nélkül. Csak a nagyvárosi ember rendelkezett eddig is ilyen lehetőséggel , mert én biztos nem autózok 2000 ft-ot egy színező pasztáért.
Desischado
Náluk is ez volt a helyzet nyáron. ellett valami, és elugrottunk a boltba. Köszönjük meg ennek a drágalátos álkeresztény rablóbandának, hogy ezt is elvették! És volt pofájuk március 15-ére időzíteni! hogy rogyna már rájuk az ég!
m.macskosz
@Nil: Most lebuktam. Valójában van zuhany gégecsövem is tarcsiban,
Egy tartalék WC-tető garnitúrám is. Nagyon komoly akciók alkalmával bevásárolok.
De nem is ez a lényeg, ugye Te is tudod? Az OBI a Praktiker, Bauhaus...ha csak egységenként 10 embertől szabadul meg, az ..sok száz családnak tragédia.
micfild
@Tekla: Neked még sosem kellett megjavitani semmit a ház körül.
sőt.. nagy valószinűséggel háztartást sem vezettél soha.
m.macskosz
@Nil: Nem mellesleg, a mosogatómhoz olyan gagyinak találtam a lefolyórendszert, hogy azt hittem,...de nem! No gyorsan vettem még egyet. Az igaz, hogy valószínűleg nem vasárnap volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.