A Magyar Nemzeti Banknál úgy látják, hogy alaptalan támadást intézett ellenük a HírTV, amikor felhasználták „két volt jegybankelnöknek a jegybanktörvénnyel ellentétes nyilatkozatait” az MNB működésével kapcsolatban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
matolcsy, matolcsy !! Nehogy egy betonfalat " benézz" ,
és annak menj neki, de jó nagy lendülettel...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
matolcsy, matolcsy !! Nehogy egy betonfalat " benézz" ,
és annak menj neki, de jó nagy lendülettel...
vonotok
No csak, no csak. repedezik a hírhedten egységes fideszes belső kör. Már a Hír -tv-vel is gondok vannak.
Javaslom : hallgassák a Klub rádió" Megbeszéljük" műsorát. munkanapokon 16-tol, 18-ig
Bolgár Gyuri bácsi szívesen elbeszélgetne velük.
mariaberta
Nocsak! Matolcsynak nem tetszik a saját rendszer? Vagy lehet a HÍR TV érzi a konkurencia szelét?
vadsanca
@vonotok: Igazad van! Csak a baj ott van, hogy a keleti országrészben nem lehet fogni. Heves-megyétől. Valamikor a gyöngyös-rádió helyén volt fogható huzamosabb ideig, de akkor is számtalanszor zavarták a frekvenciát. Már csak az interneten vehető. Hiába nyert kétszer is a Klub-rádió, mégse hagyták jóvá. Pedig aláírás-és adománygyűjtés is volt. De a magyar cenzúra elvetette. Mivel nem fityeszes így nem "támogatható". Sajnos nyalni kell mindenért! De ez régen is így volt. Lehetnek játék-szabályok, azokat bármikor meg lehet változtatni ha érdekeket sért.
karma1
Hogy is van ez? MOST hanytorgatja fel az allitolagos 2010-es hamis vadakat eltolcsy??? AKKOR mit tett a "hazug" hirek ellen? Volt rendori feljelentes, vizsgalat? Vagy csak most adodott ossze az akkori eset a mostanival? Fene egye meg az ilyen politikusokat... Bod Peter Akosnak pedig igaza van,: ha muszaj "egyutt sirnunk" (ado formajaban befizetni azokat a penzeket, amik eltolcsy miatt tuntek el), akkor kene "egyutt nevetni" is, viszont kuszaszemu ugy kezeli a magyar valutatartalekot es MNB-vagyont, mint az ujdonsult menyecske, mikor azt mondja az uranak: "Tudod, Jeno, ami a tied az az enyem is, ami az enyem, ahhoz viszont neked semmi kozod".
vonotok
@vadsanca: Sajnos igatat kell adnom. Az egyszerű ember honán is szerezhetne tárgyilagos, valós képet erről a nyomorult világról??? A nyomtatott és az elektronikus sajtó 90 %--ban a Fidesz birodalom kezében van. Nem akarok párhuzamot húzni Hitler és ,Göbels valamint, Viktor és a propagandája között, de könnyű az eredmény összevetni. Kelet nekünk ez az átkozott 2/3. De az amit Veszprémbe is csinálnak, fúúújjjj. De sajnos az ellenzék se jobb,képtelen egységet formálva pépé verni a Fidesz jelöltet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.