Teljes útzár lesz március elsején, nemcsak forgalomlassítás, mondta Büki Zoltán a „Blokád az útdíjak ellen és a demokratikus Magyarországért” elnevezésű Facebook-csoport alapítója, akit túl későn hívott fel a Miniszterelnökség államtitkára, hogy egyeztessenek. Van, aki szerint a márciusi időpont kijelölése csak időhúzásra kell.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Ezt már január első hetében kellett volna csinálni.Aztán,ha nincsen neki foganatja.Sűríteni a lezárásokat.A fityesz sem adott az embereknek hónapokat,nekünk sem kell.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
Át lesz ez még fogalmazva ezerszer, mire március 1 lesz! A kormány egyrészről már adja a kedvezményeket, másrészről pedig minden utat fizetőssé tesz:))
Itt nemcsak az utakon lesz káosz, hanem a fejekben már az van:)
tivoli
@miazavalami: ma, 11:57
Vigyél magaddal vízágyút!
wagabund
Hol van még március 1.? addig sok minden történhet... például itt-ott megjelennek jólöltözött, táskás emberek...
JAJMÁR
@tivoli: 11:42 Miért, helytelen?
(Nem, ha meg vagy arról győződve, hogy az ország a legjobb úton halad és "Magyarország erősödik", ezt meghallva pedig nem nyúlik ironikus mosolyra a szád! )
Ha így van, én kérek elnézést...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.