Teljes útzár lesz március elsején, nemcsak forgalomlassítás, mondta Büki Zoltán a „Blokád az útdíjak ellen és a demokratikus Magyarországért” elnevezésű Facebook-csoport alapítója, akit túl későn hívott fel a Miniszterelnökség államtitkára, hogy egyeztessenek. Van, aki szerint a márciusi időpont kijelölése csak időhúzásra kell.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Ezt már január első hetében kellett volna csinálni.Aztán,ha nincsen neki foganatja.Sűríteni a lezárásokat.A fityesz sem adott az embereknek hónapokat,nekünk sem kell.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
73
Ezt már január első hetében kellett volna csinálni.Aztán,ha nincsen neki foganatja.Sűríteni a lezárásokat.A fityesz sem adott az embereknek hónapokat,nekünk sem kell.
simmering73
Jobb későn, mint soha. Tűzbe kell rogyasztani ezt a mocskos, maffiakormányt. Ha kell egy hét, ha kell egy hónap blokád.
verőce21
Ha "a demokratikus Magyarországért” tüntetnek, akkor hagyjanak mindenkit akadálytalanul közlekedni az utakon!
Tüntessenek valamelyik MSZP tagnak a szántóföldjén.
miazavalami
@verőce21: Mé ? Szerinted itten demokrácia van?
verőce21
@miazavalami: Mé-Mé? Itten...? Itten. :)
tivoli
Igaza van @verőce21: -nek. Mitől demokratikus az, ha néhányszáz anarchista korlátozza szabad mozgásában azokat, akiknek éppen dolguk van az ország másik végében?
Menjenek, rohamozzák meg az országházat, amikor éppen üléseznek a honatyák, vigyenek magukkal vízágyút, oszt addig fröcsköljék őket, amíg feltartott kézzel ki nem sorakoznak!
miazavalami
@verőce21: Há' azír mer itten demorkácia van ! :-)
JAJMÁR
@tivoli: 18:52 Félpályás útlezárások lesznek. Egy picit kisebb dugó keletkezik, mint a településeken lesz majd, a fizetős utak miatt. Attól demokratikus amitől a sztrájk... - lehet gondolkodni :-D
miazavalami
@tivoli: Én meg ottan tüntetek ahol nekem tetszik. Ha neked nem tetszik ne mennyé arra!
KERKA
@tivoli: te tivoli, az szerinted demokratikus módszer, hogy vízágyúval lerohanunk valakit?
Nem öncélú ez a tüntetés, azokért is van többek között, akikre rákényszerítette a kormány, hogy az eddig ingyen használt útért fizessenek. Ez több millió embert érint az országban.
tivoli
@JAJMÁR: @miazavalami: @KERKA: Az úton bohóckodókat majd jól kinevetik Orbánék mondván, hogy majd megunják oszt hazamennek!
A többiek meg akiknek éppen akkor van sürgős dolguk, mérgelődhetnek, hogy jól kitoltak velük.
JAJMÁR
@tivoli: 19:11 Ha a nagy többség úgy áll hozzá, mint Te, akkor igen, ez lesz. Az a nép, amelyik még a tiltakozását sem fejezi ki a rossz kormány rossz intézkedései miatt, az annyit is érdemel.
Egyébként kit érdekel, hogy az Orbánéknaképpen nevetni van-e kedve, - bár nem hinném - . Inkább csak amolyan idegesféle vihogás lehet.
kamazuka
Ez az elmúlt 25 év közpénzfelhasználásos elszámoltatásos izé,ez éppen most zajlik a szemünk előtt.
Anno a parlamentben Éppen Dávid Ibolya vetette fel,hogy az adóelkerűlt tételeket haza lehessen hozni,csak 10% adóval kelljen ,és lehessen legalizálni.Mára már odáig jutottunk,hogy az eredetéről nem kell számot adni.Innen jön,nekem,amatőrnek,hogy közpénz is símán lehet benne.
Tehát 10%.
Mi ez mosoda?
miazavalami
@tivoli: Majd ha egyre több bohóc lesz akik közül valamelyik egyszer a pofájukba ver akkor nem lesznek ilyen magabiztosak.
tivoli
@miazavalami: ma, 10:11
Erre fel javasoltam a vízágyút. Mert amíg csak menetelünk, egymást idegesítjük, addig meg sem érinti az illetékeseket a cirkusz, talán még anyagilag is hozzájárulnak, hogy minél látványosabb legyen a felhajtás. A jónép meg azt hiszi, hogy namost jól megmondtuk nekik, holott egy frászt!
tivoli
@JAJMÁR: tegnap, 19:19
Miért, szerinted melyik hozzáállásom helytelen?
miazavalami
@tivoli: Ilyen drága vízárak mellett? He? Ki fizetné? Ja! + menne a jónép zuhanyozni...
tivoli
@miazavalami: tegnap, 18:56
Csak szólj időben, hogy hová mész tüntetni, hogy arra az időre szabaddá tegyem magam. Viszek neked teát meg zsíros kenyeret.
miazavalami
@tivoli: Nekem túrós béles, és gulyás kell!
tivoli
@miazavalami: ma, 11:47
Nincs ingyen ebéd! :-DD
tivoli
@miazavalami: ma, 11:43
Szerintem sokan hozzájárulnának önként és dalolva a vízköltséghez. Pláne, ha eredményes lenne a tevőleges demonstráció!
KERKA
Át lesz ez még fogalmazva ezerszer, mire március 1 lesz! A kormány egyrészről már adja a kedvezményeket, másrészről pedig minden utat fizetőssé tesz:))
Itt nemcsak az utakon lesz káosz, hanem a fejekben már az van:)
tivoli
@miazavalami: ma, 11:57
Vigyél magaddal vízágyút!
wagabund
Hol van még március 1.? addig sok minden történhet... például itt-ott megjelennek jólöltözött, táskás emberek...
JAJMÁR
@tivoli: 11:42 Miért, helytelen?
(Nem, ha meg vagy arról győződve, hogy az ország a legjobb úton halad és "Magyarország erősödik", ezt meghallva pedig nem nyúlik ironikus mosolyra a szád! )
Ha így van, én kérek elnézést...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.