Hárommillió forintra perli Vida Ildikó Horváth Andrást jó hírnév megsértése és becsületsértés miatt. Szerdán nyújtották be az eljárást a volt adóellenőr ellen.

"Minket is tovább fognak támadni. Ezek a támadások elsősorban a bejegyzés előtt álló Korrupcióellenes Szövetség tagjait fogják érinteni. Ez a folyamat már megkezdődött" – mondta Horváth András az ATV Start című műsorában. A korrupciós ügyeket feltáró volt NAV-os az adásban elmondta, az ellene kezdeményezett per kapcsolódik a kitiltási botrányhoz.

A korrupcióellenes szövetség alapítója azt mondta, a folyamat azért juthatott idáig, mert semmiféle választ nem kaptak az általa feltárt NAV-on belüli visszaélésekre. Horváth szerint mások is számíthatnak perekre.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Tuti, hogy most fejezték be a bizonyítékok eltüntetését mert igen nekiálltak perelgetni...rohadék banda...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@human: ma, 18:06
Gondolom, van annyi pénzügyi tudása!-:)
bakegya
@bencemacska: és pert kell nyerni,akár mennyit loptak is!!!
Desischado
Emlékezzetek rá, mikor a navnál nagyon szaladgáltak az iratokkal, egész délután zárva voltak! És orbán vejének a testvére sem véletlenül van ott! Én is biztos vagyok benne, hogy eltüntették már a bizonyítékokat! De az érdekelne, hogyan akarnak ebből kimosakodni? ez a büdös hazug némber meg a jó hírnév?! Remélem, Horváth Andrásnak helyén van az esze! És én csóringer vagyok, de én is beszállok a gyűjtésbe, ha szükség lesz rá! Koncepciós per lesz ez is! Amerika meg találhatna valami módot, hogy kiadhassa a névsort! Tudom, hogy a törvényük tiltja, de nincs valami kiskapu?
gödörben
@bencemacska: És félnie kell ha kiderül a suskus. Csak rend lesz egyszer és elszámoltatás.
gödörben
@Desischado: Bizonyíték mindig marad, mert nem lehet semmit 100%-ban eltüntetni. Kérdés az, hogy ki nem csinál vele semmit felsőbb utasításra. Ennek is vége lehetne már. Az átkosban amikor még meg voltak a korlátok akkor nem is tudtak ennyit lopni. Akkor is voltak visszaélések, és akkor is működött, hogy aki közel a tűzhöz jobban érvényesül. Az embereket nem nagyon érdekelné, hogy ki és mennyit lop., ha a megélhetése, munkája biztonságban van. Ezek sajnos ezt vették el, és amikor eléri a kifosztás a kritikus szintet akkor fog robbanni. Sajnos azt is az átlag ember fogja megérezni, nem ezek a lopósok.
Anna Mária
@human: Csatlakozom, ha anyagilag segíteni kell Horváth Andrásnak! Sokkal nem tudok, de remélem, leszünk elegen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.