Magyarország elengedni látszik a konfliktust az amerikaiakkal - ez vehető ki Szijjártó Péter 444-nek adott interjújából. A miniszter a Goodfriend-ügyet lezártnak tekinti, az új nagykövet érkezését lehetőségnek tekinti. A külgazdasági és külügyi tárca vezetője a múltban sokszor találkozott Habony Árpáddal, de nem tudja, mi a pozíciója. Szijjártó eredményesnek értékeli a keleti nyitást annak ellenére, hogy az Ázsiába irányuló export nem nőtt jobban, mint az export általában. Arról is beszélt, hogy medencés villája nem járult hozzá a Fidesz népszerűségvesztéséhez. A szóban forgó házat egyébként idén felújítják.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
Szíjjártó Úr! Ugye arra számít, hogy ez az akció olyan mint a templomban a fing? Majdcsak eloszlik. És ha sokan vannak körülötte ki tudja ki volt.
kakaósbögre
na,ez a gyökér is belefingott a ventillátorba és csodálkozik hogy büdös van.
papa.49
,,Soha nem is gondolt a kitiltásra,, xargyártó neked van ,,gondolatod,, ki hinné, ennek a fütyinek mije van...
silber13
@papa.49: 07:28-ra: Hát erölködik a fiú, de nagyon ám, hogy legyen némi gondolata. Ennek okán lelhető fel ama bizonyos erőlködés és az ún. " bűzgyűrűfütty " vagy tájszóval mondva " böndőgőz" közötti szoros összefüggés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.