A Tropicana Casino bérlése mellett azért döntött a Szerencsejáték Zrt., mert az ingatlan kiemelten jó, frekventált helyszínen van, ahol magas látogatószámban bízhattunk – közölte a társaság a Napi Gazdasággal.

Mindezt arra a Népszabadságban megjelent cikkre reagálva tették, miszerint négy év alatt egymilliárd forintot fizettek ki bérleti díjként a kaszinó által használt ingatlan után az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó vállalkozásnak.

Az állami játékszervező a lapnak kifejtette: a bevételi adatok igazolták az elvárásaikat, a Tropicana üzleti tervben megfogalmazott árbevételi és eredménycélokat jelentősen túlteljesítette, az ingatlanra költött fejlesztések is megtérültek.

A tavalyi eredmény még nem nyilvános, a 2013-as mutatók azonban addigi rekordot jelentettek. Az értékesítés nettó árbevétele a 7,2 milliárd forintot is meghaladta, az adózás előtti eredmény 2,8 milliárd felett volt, a közel 365 ezres vendégszám pedig magasabb volt, mint az azt megelőző három évben együttvéve – írja a lap.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.