Tudom, hogy sokan, sokszor segítünk azokon a társainkon, akik bajban vannak. Egy kis pénzzel, azzal, hogy a bevásárlókocsit (benne a százassal) átadjuk. Azzal, hogy megveszünk egy csokor virágot a nénitől akkor is, amikor nem ezt választanánk, talán nem is túl szép csokor, de megvesszük. Vásárláskor betesszük a kiló cukrot, a szárazbabot, a tésztát, valamit a gyűjtőkocsiba. Segítünk, amikor a használt ruhát, bútort, edényt továbbadjuk. Nem tudjuk sokszor, hogy hová, kihez kerül az adomány. Nem tudhatjuk, jó helyre kerül, vagy visszaél valaki a jószándékunkkal. Most azonban arca van, neve van annak, akihez a segítség máris elért.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Tudjátok minek megy fel az ára. A bálás ruhának. Megrökönyödtem. Azt már tudom, hogy a kinai cucc már drágább mint az eredeti.
soljanka
Csodálatos történet: szomorú, hogy itt tartunk, tragikus, hogy milyen iskola igazgatók vannak, és felemelő a sok segítség.
eszegfu
Ez az igazgató minimum szégyelje magát! Csak reménykedjen: ő és a családja sohasem jut majd hasonló helyzetbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.