A szociálliberális kormányok alatt a lakossági gázdíj jórészt követte a nemzetközi olajárak változását. Ez ma akár több mint tízszázalékos további mérséklést diktálna, a Fidesz-kabinet rezsicsökkentési láza mégis pont most lohadt le. A Fidesz továbbra is elzárkózni látszik attól, hogy a lakosság fűtési és áramdíjaiban érvényesítse a nemzetközi olajárak elmúlt fél évben tapasztalt zuhanását. Németh Szilárd rezsibiztos egyre ritkuló rezsitájékoztatóin ez szóba se kerül, Rogán Antal frakcióvezetőnek pedig a témáról kizárólag a (még) hatáskörükön kívül eső kifliár jut az eszébe. Eközben az olajtőzsdével a kiflinél jóval szorosabb kapcsolatot mutató, ráadásul közvetlenül a Fidesz és a kormány hatáskörébe tartozó lakossági rezsidíjakról hallgatnak.

Forrás: civilhetes.net
Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
És a mai napig nem tudjuk, hogy a MET (svájci cég) miért fölözi le a hazánkba érkező gáz használt ezzel azt megdrágítva és van-e ennek köze ahhoz, hogy gyakran jár Orbán Svájcban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@miazavalami: Bizony mi is kaptunk havi gázdíj kedvezményt még pedig 3700.-.ft/hó most meg még az 1000.-ft sem éri el. A fidesz rezsicsökkentése olyan az egyik kezével adott a másikkal meg még többet vett el.
kukac50
Minden forint kell a Fidesz csókosainak!
A rezsicsökkentés rizs!
Amit a villany árából elengedtek azt rá rakták a rendszerhasználati díjra!
miazavalami
@szaboria1: És akkor még 3700 forint többet ért mint most. Mi nem kaptunk de ez nem jelenti azt hogy a mostani rendszert igazságosabbnak tarom mert most kapok.
szaboria1
@kukac50: A gáznál is valami trükköztek mert álltalányos vagyok volt 77 m3 megtakarításom az éves elszámolásnál 21 m3 eltűnt. A reklamálásra azt válaszolták a hőmennyiségi mutatók változtak. Igaz ez sem fedi a valóságot mert a havinál a hőmennyiségi mutatók pár ezredessel magasabban volt elszámolva.
human
És a mai napig nem tudjuk, hogy a MET (svájci cég) miért fölözi le a hazánkba érkező gáz használt ezzel azt megdrágítva és van-e ennek köze ahhoz, hogy gyakran jár Orbán Svájcban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.