Kicsit eldurvult a helyzet a tolnai Tesco kiárusításán: volt, aki kis híján ölre ment egy tévéért. Van, aki szerint mentőt is kellett hívni, de ezt hivatalosan nem erősítették meg.

Forró volt a hangulat szerda este a bezárásra ítélt tolnai Tesco utolsó napján – tudósított a Teol.hu megyei hírportál. A bezárás előtti utolsó napon üresen tátongtak a polcok, a megmaradt árukért pedig sok volt a jelentkező.

A kiárusításra megtelt a parkoló, a vevők mindent elhordtak, púpozott kocsikkal jöttek ki. Egyikük előzékenyen figyelmeztette a lap tudósítóját, nehogy "odabent ő is beleszaladjon egy pofonba".

Az elektronikai részleget teljesen lefosztották, két házaspár azon vitatkozott, melyikük ért oda hamarabb a kiszemelt tévéhez.

Egy nyugdíjas arra panaszkodott, hogy már tojást sem kapott, egy üres kocsit toló férfi pedig hangosan ostorozta barátnőjét, amiért túl sokáig öltözködött, és ezért későn értek oda.

A tolongás nem szerdán kezdődött, az utolsó héten napról napra nőtt a tömeg. Volt, aki órákat töltött az elektronikai osztályon a kinézett áru mellett, türelmesen kivárva, míg leértékelik.

A tolnai egyike annak a 13 Tesco-üzletnek, amelynek bezárását január 12-én jelentette be a cég. A lapnak a dolgozók nem nyilatkoztak arról, hogy mi lesz a sorsuk a továbbiakban.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
lári -fári...

ma néztem a budaörsi baumaxot...a 40%-os végkiárusítás megtette hatását... az áruház úgy nézett ki, mint bejrút bombtámadás után...kifosztva...

vettem egy vödör festéket...hogy minek? fingom sincs...de olcsó volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@wagabund: Erre mondják ,,tömeg hipnózis,,...
lópicigáspár
Én meg itthon maradtam, teszek a Baumaxra! Ha az ő profiljukba illő árut szeretnék, irány Arad! Közelebb van, és a Bricostore és a Dedeman árai pont olyanok, mint a Baumaxé leértékeléskor! :-)
papa.49
@lópicigáspár: Látod már elértünk oda, hogy a szomszédban olcsóbban tudunk vásárolni, csak ez nem keverhető össze a volt ,,Gorenje turizmussal,,...
radios45
@Desischado: mert a hülyék országa lettünk...
Desischado
@radios45: Sajnos, igazad van, de azért tegyük hozzá, hogy tisztelet a kivételeknek! Abból meg vannak itt jócskán, magunkat is beleértve!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.