Kicsit eldurvult a helyzet a tolnai Tesco kiárusításán: volt, aki kis híján ölre ment egy tévéért. Van, aki szerint mentőt is kellett hívni, de ezt hivatalosan nem erősítették meg.

Forró volt a hangulat szerda este a bezárásra ítélt tolnai Tesco utolsó napján – tudósított a Teol.hu megyei hírportál. A bezárás előtti utolsó napon üresen tátongtak a polcok, a megmaradt árukért pedig sok volt a jelentkező.

A kiárusításra megtelt a parkoló, a vevők mindent elhordtak, púpozott kocsikkal jöttek ki. Egyikük előzékenyen figyelmeztette a lap tudósítóját, nehogy "odabent ő is beleszaladjon egy pofonba".

Az elektronikai részleget teljesen lefosztották, két házaspár azon vitatkozott, melyikük ért oda hamarabb a kiszemelt tévéhez.

Egy nyugdíjas arra panaszkodott, hogy már tojást sem kapott, egy üres kocsit toló férfi pedig hangosan ostorozta barátnőjét, amiért túl sokáig öltözködött, és ezért későn értek oda.

A tolongás nem szerdán kezdődött, az utolsó héten napról napra nőtt a tömeg. Volt, aki órákat töltött az elektronikai osztályon a kinézett áru mellett, türelmesen kivárva, míg leértékelik.

A tolnai egyike annak a 13 Tesco-üzletnek, amelynek bezárását január 12-én jelentette be a cég. A lapnak a dolgozók nem nyilatkoztak arról, hogy mi lesz a sorsuk a továbbiakban.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
lári -fári...

ma néztem a budaörsi baumaxot...a 40%-os végkiárusítás megtette hatását... az áruház úgy nézett ki, mint bejrút bombtámadás után...kifosztva...

vettem egy vödör festéket...hogy minek? fingom sincs...de olcsó volt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
lári -fári...

ma néztem a budaörsi baumaxot...a 40%-os végkiárusítás megtette hatását... az áruház úgy nézett ki, mint bejrút bombtámadás után...kifosztva...

vettem egy vödör festéket...hogy minek? fingom sincs...de olcsó volt.
papa.49
@wagabund: Erre mondják ,,tömeg hipnózis,,...
lópicigáspár
Én meg itthon maradtam, teszek a Baumaxra! Ha az ő profiljukba illő árut szeretnék, irány Arad! Közelebb van, és a Bricostore és a Dedeman árai pont olyanok, mint a Baumaxé leértékeléskor! :-)
papa.49
@lópicigáspár: Látod már elértünk oda, hogy a szomszédban olcsóbban tudunk vásárolni, csak ez nem keverhető össze a volt ,,Gorenje turizmussal,,...
radios45
@Desischado: mert a hülyék országa lettünk...
Desischado
@radios45: Sajnos, igazad van, de azért tegyük hozzá, hogy tisztelet a kivételeknek! Abból meg vannak itt jócskán, magunkat is beleértve!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.