Rogán Antal számolt be arról az M1-en, mit mondott a miniszterelnök a Fidesz mezőkövesdi frakcióülésén – írja az atv.hu.

A minszterelnök szerint az elkövetkezendő 3 és fél év legfontosabb feladata, hogy a bérből és fizetésből élők anyagi helyzetén javítsanak, a munkából minél többen és minél jobban tudjanak megélni. A segély helyett továbbra is munkát adnának az embereknek, és törekedni fognak a teljes foglalkoztatottság megvalósítására.

A rezsicsökkentést minden körülmények között meg kell védeni, az Európai Unió azon törekvéseivel szemben is, amelyek megakadályoznák az irányított energiaárakat. Illetve a rezsivédelemhez elengedhetetlen az is, hogy az Oroszországból szállított gáz olcsó maradjon. A kormányfő arra is kitért, hogy jó gazdasági viszonyt kell ápolni a megerősödő európai nemzetekkel.

Orbán szerint nullára kell szorítani a megélhetési bevándorlást, egyetlen megélhetési bevándorlóra sincs szükség. Ma ezt a magyar jogszabályok nem teszik lehetővé, ezért erre kifejezetten törekedni kell törvényi változtatásokkal is, és nem szabad várni az Európai Unióra.

Rogán szerint jól látszik, hogy tranzitországból Magyarország kezd célországgá válni, a frakcióülésen résztvevők megdöbbentek a vonatkozó adatokon.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@Clavigo: Most már csak azt szertném tudni merről jönnek azok a megélhetési bevándorlók? Mert tudom hogy ukránoknak fizetjük pl a nyugdíjat vagy támogatjuk az román egyetemeket . vagy ez nem számit?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Szerintem ez csak terelés a sokkal súlyosabb problémáktól!
mate03
@F_Viktor: Te írtad le az igazságot!Az állampolgárságot vásárlóktól kell tartani! Mert a csórónak, ez az ország csak átmenet!Senki nem akar itt letelepedni,hisz a fiatal Magyarok is menekülnek!
magyarbakancs
Bekel reteszelni Magyarországot.
Az ilyen barom gondolkodást kellene bereteszelni.
Még jó ,hogy talált megint a vezér egy dolgot amit lehet propagálni.
Inkább azzal foglalkozzon ,hogy mért halt meg az a csecsemő Luc falván.
Mért nem vizsgálták meg a Salgótarjáni kórházban?
Mért bújnak az orvosok a a jogszabályok mögé,hogy nem tartozik a körzetbe.?
Mire esküdött fel az orvos jogszabályra ,vagy az élet védelmére.?
Evvel kellene törődni ez fontosabb bárminél.
bakegya
@F_Viktor: Történetesen ,magára a zorbánra gondoltam,mert úgy vélem és nem csakkk én gondolom így-ő maga a mi terrorizálónk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.