Rogán Antal számolt be arról az M1-en, mit mondott a miniszterelnök a Fidesz mezőkövesdi frakcióülésén – írja az atv.hu.

A minszterelnök szerint az elkövetkezendő 3 és fél év legfontosabb feladata, hogy a bérből és fizetésből élők anyagi helyzetén javítsanak, a munkából minél többen és minél jobban tudjanak megélni. A segély helyett továbbra is munkát adnának az embereknek, és törekedni fognak a teljes foglalkoztatottság megvalósítására.

A rezsicsökkentést minden körülmények között meg kell védeni, az Európai Unió azon törekvéseivel szemben is, amelyek megakadályoznák az irányított energiaárakat. Illetve a rezsivédelemhez elengedhetetlen az is, hogy az Oroszországból szállított gáz olcsó maradjon. A kormányfő arra is kitért, hogy jó gazdasági viszonyt kell ápolni a megerősödő európai nemzetekkel.

Orbán szerint nullára kell szorítani a megélhetési bevándorlást, egyetlen megélhetési bevándorlóra sincs szükség. Ma ezt a magyar jogszabályok nem teszik lehetővé, ezért erre kifejezetten törekedni kell törvényi változtatásokkal is, és nem szabad várni az Európai Unióra.

Rogán szerint jól látszik, hogy tranzitországból Magyarország kezd célországgá válni, a frakcióülésen résztvevők megdöbbentek a vonatkozó adatokon.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@Clavigo: Most már csak azt szertném tudni merről jönnek azok a megélhetési bevándorlók? Mert tudom hogy ukránoknak fizetjük pl a nyugdíjat vagy támogatjuk az román egyetemeket . vagy ez nem számit?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
Azt is mondta a kétharmaddal kapcsolatban , hogy nincs szükségük a hátralévő három-három és fél évben a kétharmadra,...mert addig biztosan leszünk...

és huncutul mosolygott, mint aki betonbiztos a dolgában.
Mobil123
Esküszöm, hogy a cím olvasatán a kerítést láttam magam előtt megint. (bár ami késik az nem múlik!)
Clavigo
..és mi lesz a következő lépés,Furkókám ?? Felépíted a vasfüggönyt a ""megélhetési kivándorlók " előtt,,,,vagy megpróbálod megadóztatni Őket ???
Mobil123
@Clavigo: Most már csak azt szertném tudni merről jönnek azok a megélhetési bevándorlók? Mert tudom hogy ukránoknak fizetjük pl a nyugdíjat vagy támogatjuk az román egyetemeket . vagy ez nem számit?
Senara
Orbán már most "önszorgalomból hebehurgyáskodott" (G Fodor után szabadon ). Nem látok egy bevándorlót sem , aki itt akar maradni , Sőt fiatalabb honfitársaink sem maradnak hebehurgya mutyi "király".!!%! Rezsicsökkentés hazugságot ellehet felejteni , ha nem lenne rezsi kis túlzással , akkor is lassan éhen hal a magyar .
silber13
Be bizony! Lehetőleg akkor, amikor te is kint lődörögsz, az ajtón kivül. Akkor aztán visítozhatsz, mert az az ajtó semmifélye varázsmondókára nem fog kinyílni.
sokanvagyunk
Kívülről, vagy belülről áll majd az a retesz?
coni
"be-kell-reteszelni-magyarorszagot"

Javaslom a vasfüggöny újrafelhasználását...
nyanya001
Akik itt élnek, azok is menekülnek innen , Magyarország mindig is tranzit ország volt
kivéve az ukránoknak , meg a románoknak !
bundi
@nyanya001: már azoknak is csak az ugródeszka...habár már csak az ukránoknak és a szerbeknek...
nyanya001
@bundi: Az Orbán klán megvalósította az élhetetlen államot !
bakegya
Nem kell ide terrorista-CSAKKK KÖVETKVETKEZTETTEM!!!
Rumcájsz
Ha ezek maradnak sokáig, újra lesz vasfüggöny...

Hatalmon maradni minden áron...

De ezt be fogjátok szopni!
F_Viktor
@bakegya: Terrorista nem a zöldhatáron fog átjönni, annak megveszi az IS/al-Káida/Fatah al-Iszlám/Babbar Khalsa/stb. a magyar letelepedési államkötvényt 250 ezer euróért, o'szt mindenféle bujkálás nélkül szabadon mozoghat az egész EU területén.
Dr. Felipe
Megélhetési bevándorlás. Ez lesz a következő gumicsont. Lesz min rágódni a birkáknak.
Desischado
Szerintem ez csak terelés a sokkal súlyosabb problémáktól!
mate03
@F_Viktor: Te írtad le az igazságot!Az állampolgárságot vásárlóktól kell tartani! Mert a csórónak, ez az ország csak átmenet!Senki nem akar itt letelepedni,hisz a fiatal Magyarok is menekülnek!
magyarbakancs
Bekel reteszelni Magyarországot.
Az ilyen barom gondolkodást kellene bereteszelni.
Még jó ,hogy talált megint a vezér egy dolgot amit lehet propagálni.
Inkább azzal foglalkozzon ,hogy mért halt meg az a csecsemő Luc falván.
Mért nem vizsgálták meg a Salgótarjáni kórházban?
Mért bújnak az orvosok a a jogszabályok mögé,hogy nem tartozik a körzetbe.?
Mire esküdött fel az orvos jogszabályra ,vagy az élet védelmére.?
Evvel kellene törődni ez fontosabb bárminél.
bakegya
@F_Viktor: Történetesen ,magára a zorbánra gondoltam,mert úgy vélem és nem csakkk én gondolom így-ő maga a mi terrorizálónk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.