Mikor már azt hisszük, hogy viszonylagos nyugalom következhet legalább két hétre - Putyin látogatásáig, bár Angéla néni is megkavarta a szart rendesen - és picit letennénk a lantot és végre az élet igazán fontos dolgaival foglalkoznánk, akkor jön egy gazdag ember, és olyat mond,…

Forrás: ujkurir.blog.hu
Feltöltő: bergerdani
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@JAJMÁR: ma, 22:53
Igen! Ez is egy lehetséges variáció, de Simicska túl dühös volt, ahhoz, hogy ne lehessen elhinni, hogy váratlanul érte a felmondásuk!

Szerintem nem a reklámadó verte ki a biztosítékot, hanem az, hogy két hete OV tárgyalt azokkal, akik ma felmondtak! És neki nem is szóltak róla!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@JAJMÁR: tegnap, 23:53

Most hallottam a rádióban, hogy S.L tegnap már el is hagyta az országot.
Miután már délután közölte, hogy egy hétre elutazik, gondolom nem tegnap találta ki. Kellett repülőjegyének, szállodájának , stb lenni. Tehát kollégái úgy időzítettek, hogy már ne tudjon intézkedni elutazás előtt! Tévedtek. Illetve Liszkay tévedett, mert vele megbeszélte a távozását, csak azt nem tudta, hogy ő rábeszélte a többieket is!!!
JAJMÁR
@bencemacska: 11:25 A hír tv stílusa semmit sem változott, persze lehet, hogy nem kaptak rá útmutatást, hogy hogyan, és most várnak egy hetet.
Addig viszont -szerintem- megtörténik a "megegyezés".
Pedig jó lenne, ha pár téglát sikerülne kiütni ennek a rendszernek az alapjaiból, de valahogy még mindig az az érzésem, hogy nem ez van a háttérben. A "szabad média" lózung reklám, és hozzá kell tennem, hogy a Hír tv riporterei sokkal jobb szakemberek, mint a köztévé, vagy a tv2 bemondói, így hitelesebbnek is tűnnek.
36
@JAJMÁR: Egyet értek. Figyelem elterelés. A nagyobb hatás, kioltja a kisebbet.
De végtelen gusztustalan.
bencemacska
@JAJMÁR: ma, 13:52

Én nem nézek Hír TV-t, így fogalmam sincs az ottaniakról,ezért hiába nézném most - gondoltam már rá - nem tudnám megállapítani van-e változás. Azt viszont olvastam valahol, hogy az új M1-nek ők adják majd a magvát!
A Hír TV-nek egyébként is S.L az elnöke(?), főszerkesztője(?), valamilyen főnöke, tehát míg haza nem jön, nem történik semmi, ha csak nem nevezett ki egy "teljhatalmú helyettes"-t. Ki tudja?
Azt el tudom képzelni, hogy nem dolgozhatott ott akárki, annak tudni is kellett.
Bár a magyar Nemzetre ez nem mondható el, mert ők vesztették el a legtöbb helyreigazítási pert!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.